Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την διάθεση των εισιτηρίων: «Θυμάμαι το 2007 που ήμουν στην ΑΕΠ και θα ήταν όνειρο να γίνεται πραγματικότητα να βλέπεις τους Παφίτες να κάνουν σειρές για ένα εισιτήριο διαρκείας. Πέρα των 3,000 εισιτηρίων σε μία μέρα. Για εμάς είναι κάτι το πρωτόγνωρό και το ζούμε γεμάτα». 

Έχει ξεπεράσει τις 3.000 η διάθεση; «Λίγο πιο πάνω, ναι. Δεν έχω ακριβή αριθμό».

Αν θα εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια: «Δεν μπορώ να γνωρίζω. Είναι πολύ μεγάλος αριθμός. Βλέπω μεγάλη κινητικότητα. Φυσικά ο Παφίτης πρέπει να ξεκινήσει από τις 16:00 και μετά στο τέλος του παιχνιδιού θα βρεθεί η ώρα 01:00 πίσω σπίτι του, είναι πολύ μακρινό ταξίδι αλλά αξίζει να ταλαιπωρηθούμε λίγο. Να πάρουμε το εισιτήριο για να στηρίξουμε την ομάδα».

Έχετε θέσει δικλείδες για την αγορά εισιτηρίου: «Υπάρχουν προβλήματα γενικά με το θέμα online εισιτηρίων με οπαδούς άλλης ομάδας και γ’ ιαυτό υπάρχουν οι δικλείδες. Για να μην προκύψει οποιονδήποτε θέμα».

Για το παιχνίδι αύριο με την Ομόνοια: «Οι ποδοσφαιριστές πάντα έχουν τα πιο μεγάλα γεγονότα στο πίσω μέρος του μυαλό τους. Ο αυριανός αγώνας μπορεί να μας δώσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλα δεν είναι στα πόδια μας και οι παίκτες το έχουν καταλάβει». 

Για την οικονομική κατάσταση: «Ο κάθε ένας έγινε οικονομολόγος. Το fair play έχει αλλάξει ονομασία. Υπάρχουν και τρεις πυλώνες για τηρείς όλους τους κανονισμούς. Ο πρώτος έχει να κάνει με την φερεγγυότητα ότι δεν υπάρχουν οφειλές σε παίκτες και συλλόγους, στους εργαζομένους και προς την κυβέρνηση, που είναι ο πιο σημαντικός. Ο δεύτερος είναι η σταθερότητα και ο τρίτος που είναι ο έλεγχος του κόστους. Όλα τα τηρεί η Πάφος FC. Υπάρχει ένα ποσό για υποδομές που χτίσαμε μόνοι μας χωρίς την βοήθεια του ΚΟΑ. Δεν μπορώ να καταλάβω τους σχολιασμούς ότι ο προϋπολογισμός της Πάφος FC είναι ψηλός. Έχουμε επίσης έξοδα 6,5 εκατομμύρια ευρώ σε οικοδομές. Οι μισθοί των παικτών που ανέρχονται στα 6-6,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι στο 28% των εξόδων. Τα έσοδα των 24 εκατομμυρίων ευρώ, προέρχονται από τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Η Πάφος δεν χρωστάει τίποτα και σε κανένα. Αν είναι σωστό να χρωστάς εκατομμύρια και λάθος να μην χρωστάς… αυτά μόνο στην Κύπρο! Οι απορίες πρέπει να γίνονται για τις ομάδες που έχουν μεγάλες οφειλές».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάλεσμα Δημητρίου: «Όταν ακούμε τις φωνές σας...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/05 @ 16:47

Κάλεσμα Δημητρίου: «Όταν ακούμε τις φωνές σας...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μάριος Δημητρίου έστειλε το δικό του μήνυμά μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στο tik-tok από την Πάφος FC.

Θύρα 5: «Θα πάρουν ένα μικρό δείγμα του τι θα ακολουθήσει αύριο στο ΓΣΠ»-ThemaSports
17/05 @ 13:52

Θύρα 5: «Θα πάρουν ένα μικρό δείγμα του τι θα ακολουθήσει αύριο στο ΓΣΠ»

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας τους θα πάνε σήμερα το απόγευμα, οι οργανωμένοι της Πάφος FC για να εμψυχώσουν τους παίκτες και το προπονητικό τιμ ενόψει του μεγάλου αυριανού Τελικού Κυπέλλου στο ΓΣΠ.

«Προχωρήσαμε σε ακύρωση εισιτηρίων – Να μην προσπαθήσουν καν να μπουν στο γήπεδο»-ThemaSports
17/05 @ 13:19

«Προχωρήσαμε σε ακύρωση εισιτηρίων – Να μην προσπαθήσουν καν να μπουν στο γήπεδο»

Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC Χάρης Θεοχάρους παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM 104.0.

Θέλει και με την Πάφο κύπελλο -ThemaSports
17/05 @ 17:10

Θέλει και με την Πάφο κύπελλο

Ο Ζάιρο μετράει μια κατάκτηση κυπέλλου και πάει για την δεύτερη

Παλιούρας: «Πλησιάζουμε στις 6500 εισιτήρια»-ThemaSports
17/05 @ 11:40

Παλιούρας: «Πλησιάζουμε στις 6500 εισιτήρια»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας

«Θα είναι ιστορική στιγμή για το Παφιακό ποδόσφαιρο»-ThemaSports
17/05 @ 12:01

«Θα είναι ιστορική στιγμή για το Παφιακό ποδόσφαιρο»

O εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ