Για μια ακόμη φορά η Παρί Σεν Ζερμέν βίωσε τη μεγάλη αποτυχία στο Champions League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Oι παριζιάνοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ντόρτμουντ η οποία πέρασε από το «Παρκ Ντε Πρενς» με δεύτερη νίκη (0-1) χάρη σε γκολ του Ματς Χούμελς παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ωστόσο το... μαχαίρι όχι μόνο δεν έχει βγει από την πληγή των φίλων της Παρί, αλλά στρέφεται, αφού η διοίκηση του συλλόγου, δεν υπολόγιζε στον συγκεκριμένο αποκλεισμό.
Και αυτό γιατί σύμφωνα με την Equipe, οι διοικούντες την Παρί, είχαν ήδη εξασφαλίσει θέσεις σε τσάρτερ, ταξιδιωτικά πακέτα, αλλά και... μπλουζάκια για τον μεγάλο τελικό του Λονδίνου προκειμένου να οργανώσουν τους οπαδούς της ομάδας.
Φυσικά όλη η προετοιμασία εξελίχθηκε σε... φιάσκο, αφού η συγκεκριμένη προετοιμασία πήγε στα σκουπίδια και η Παρί απλώς θα συμβιβαστεί με το πρωτάθλημα στη Γαλλία.
Sport-fm.gr
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών, των βοηθών διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας για τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/10 @ 16:34
Ο Χάνσι Φλικ παραδέχθηκε μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν, πως η ομάδα του δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Παριζιάνους.
02/10 @ 14:44
Ξεκαθάρισε το τοπίο για τον Ολυμπιακό!
02/10 @ 09:20
Ο Ολυμπιακός έδωσε μεγάλη μάχη στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, με τον Αρτέτα και τους παίκτες του να παραδέχονται τη δυναμική των ερυθρόλευκων.
02/10 @ 08:30
Ο αγγλικός Τύπος αποθεώνει την Άρσεναλ για τη νίκη 2-0 επί του Ολυμπιακού στο «Έμιρεϊτς».
02/10 @ 07:37
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Άρσεναλ, συγχαίροντάς τους για την εμφάνισή τους.
02/10 @ 01:11
Οι δηλώσεις του Κωνσταντή Τζολάκη, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην έδρα της Άρσεναλ.
BEST OF THEMASPORTS