Μεγάλο πλήγμα για την Ρεάλ ενόψει τελικού!

Μεγάλο πλήγμα για την Ρεάλ ενόψει τελικού!

Ο Ορελιέν Τσουαμενί επιβάρυνε το πρόβλημα τραυματισμού του στον επαναληπτικό με την Μπάγερν Μονάχου και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό του Champions League.

Ο Γάλλος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη τράβηγμα στην γάμπα του αριστερού του ποδιού στον επαναληπτικό με την Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της βασίλισσας, η κατάσταση του θα επανεκτιμάται συνεχώς.

Ωστόσο, 23 ημέρες πριν τον τελικό του Γουέμπλεϊ, καλά πληροφορημένες πηγές εντός των μερένγκες, αναφέρουν ότι ο Τσουαμενί έχει μόλις 20% πιθανότητες να προλάβει τον τελικό με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, κάτι που δημιουργεί έναν σοβαρό πονοκέφαλο στον Κάρλο Αντσελότι. 

Sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

IQ 2026: Δεν θα πιστεύετε τι θέση κατέχει η Κύπρος - Η Αλβανία μπροστά από την Ελλάδα

IQ 2026: Δεν θα πιστεύετε τι θέση κατέχει η Κύπρος - Η Αλβανία μπροστά από την Ελλάδα

Ο νέος παγκόσμιος χάρτης IQ για το 2026 φέρνει ανατροπές. Η Κορέα στην κορυφή, μεγάλη άνοδος της Αλβανίας και πτώση της Ελλάδας στην κατάταξη. Ενώ η Κύπρος βρίσκεται σε μια θέση έκπληξη.

BEST OF THEMASPORTS