Themasports teamΟι οπαδοί της Λίβερπουλ θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Γιούργκεν Κλοπ στις 28 Μαΐου, σε μια ξεχωριστή και γεμάτη συγκίνηση εκδήλωση που ετοιμάζουν οι «reds»!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν...
Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Λίβερπουλ, η οποία σε λίγες ημέρες θα αποχαιρετήσει έναν από τους σπουδαιότερους προπονητές που πέρασαν ποτέ από τον πάγκο του συλλόγου... Ο λόγος, για τον σπουδαίο, Γιούργκεν Κλοπ!
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής η διοίκηση της ομάδας, οι φίλαθλοι των «reds» θα έχουν την ευκαιρία στις 28 Μαΐου να αποχαιρετήσουν τον Γερμανό κόουτς, σε μία μεγάλη και συγκινητική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην M&S Bank Arena!
Το «A Evening with Jurgen Klopp & Special Guests», όπως ονομάστηκε το event, υπόσχεται να είναι μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, μαγικές στιγμές και μουσική, προς τιμήν του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος και πρόσθεσε πολλές και «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ!
«Αυτή θα είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά, με πολλές φανταστικές αναμνήσεις κοινές και άφθονη υπέροχη μουσική επίσης. Πραγματικά ανυπομονώ να περάσω την ημέρα με τους οπαδούς μας, τους χτύπους της καρδιάς αυτού του υπέροχου και μοναδικού συλλόγου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ!
Να θυμίσουμε πως μετά από εννέα σεζόν, ο 56χρονος προπονητής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ», αφήνοντας ως παρακαταθήκη στους «κόκκινους» 10 τρόπαια σε Αγγλία και Ευρώπη!
Με τον Ανδρέα Τεττέη να έχει ασίστ και να είναι εκπληκτικός στο ντεμπούτο του, η Εθνική Ελλάδας επέστρεψε στις νίκες με το 3-2 κόντρα στη Σκωτία. Σκόρερ οι Μπακασέτας, Καρέτσας, Τζόλης, τρομερός ο Βλαχοδήμος!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/11 @ 16:21
Ο Χάνσι Φλικ δεν εγκαταλείπει το ασφυκτικό πρέσινγκ στο μισό του αντιπάλου και η επιμονή στη συγκεκριμένη τακτική δημιουργεί αμυντικά κενά που στοιχίζουν βαθμούς στην Μπαρτσελόνα.
15/11 @ 13:26
Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει να αποκτήσει τον Βινίσιους με ελεύθερη μεταγραφή, μόλις λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
15/11 @ 11:54
Ο μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής για την Αργεντινή, ακόμα και σε φιλικό με την Ανγκόλα.
15/11 @ 11:51
Πρώτος και καλύτερος ο Χρήστος Μουζακίτης στην ψηφοφορία του Golden Boy Web, κατέκτησε το βραβείο και άφησε πίσω του Γιλντίζ και Γκιουλέρ.
15/11 @ 08:18
Τα ματς της ημέρας στα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.
15/11 @ 08:08
Η Κροατία εξασφάλισε το εισιτήριο για το Μουντιάλ 2026 και έγινε η 30ή ομάδα που το καταφέρνει. Πλέον απομένουν ακόμα 18 θέσεις.
BEST OF THEMASPORTS