Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, καθώς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πολύ μεγάλη ατυχία με τον Θανάση Αντετοκούνμπο!
Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Πέισερς, στον πρώτο γύρο των Playoffs της Ανατολής, ο διεθνής φόργουορντ υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός δράσης για μήνες.
Συγκεκριμένα, ο 31χρονος παίκτης των «ελαφιών» υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Εξαιτίας της μεγάλης σοβαρότητας του τραυματισμού σε ανάλογες περιπτώσεις οι παίκτες μένουν εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, χάνοντας ολόκληρη σεζόν. Μάλιστα, το συμβόλαιο του Θανάση με την ομάδα του Μιλγουόκι λήγει αυτό το καλοκαίρι και έτσι μένει ελεύθερος. Επίσης, όπως είναι φυσικό δεν θα είναι διαθέσιμος στην Εθνική ομάδα, για το Προολυμπιακό τουρνουά (2-7/7).
Φέτος, ο διεθνής φόργουορντ μέτρησε 34 ματς με τους Μπακς, έχοντας κατά μέσο όρο περίπου έναν πόντο.
sport-fm.gr
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Άγγελου Ανδρέου στην Ομόνοια με την μορφή δανεισμού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 23:40
Mε την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην Εθνική Ελλάδος η Ισπανία! Οι «ρόχας» λύγισαν σε ένα μυθικό ντέρμπι από την ψυχωμένη Ιταλία (67-63) και πλέον έμπλεξαν ακόμη και για την πρόκριση!
02/09 @ 17:26
Οπαδοί της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης επιχείρησαν να αρπάξουν σημαίες από τους Έλληνες φιλάθλους κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να χρειαστεί να απομακρυνθούν από τις δυνάμεις Ασφαλείας του γηπέδου.
02/09 @ 15:37
Η Γερμανία διέλυσε με 120-57 τη Μεγάλη Βρετανία και «έγραψε» ιστορία στο Eurobasket με τη μεγαλύτερη νίκη στον 21ο αιώνα.
02/09 @ 16:23
Ο Λούκα Ντόντσιτς αποτελεί το μεγάλο... όπλο της Σλοβενίας, και η ομάδα χρησιμοποιεί τις τακτικές των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να τον κάνουν ασταμάτητο.
01/09 @ 17:28
Tρία ακόμα συναρπαστικά παιχνίδια επιφυλάσσει η τέταρτη αγωνιστική του γ’ ομίλου του FIBA EuroBasket, o οποίος διεξάγεται στην Κύπρο και το Αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού.
01/09 @ 12:30
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τηλεφώνησε στον Μπογκντάνοβιτς και του ευχήθηκε για την ανάρρωσή του.
BEST OF THEMASPORTS