Μίλησε και πάλι ο… νόμος του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ Μαδρίτης αρνείται και πάλι να «πεθάνει», πάρα το προβάδισμα της Μπάγερν Μονάχου. Μέσα σε τρία λεπτά ο Χοσέλου έφερε τα πάνω… κάτω και η «Βασίλισσά» της Ευρώπης θα αντιμετωπίσει τη Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League (08/05, 2-1).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η… ξεγραμμένη Ρεάλ Μαδρίτης το έκανε ξανά. Για άλλη μία φορά ήταν έτοιμη να αποχαιρετήσει το Champions League, όμως βρήκε τον τρόπο για να ανατρέψει τα δεδομένα, με έναν τρόπο που μόνο αυτή ξέρει (08/05, 2-1).

Ο Χοσέλου ήρθε ως από μηχανής… Θεός από τον πάγκο και με δύο δικά του τέρματα μέσα τρία λεπτά «ξέρανε» την Μπάγερν Μονάχου και έστειλε την Ρεάλ Μαδρίτης στην «αγκαλιά» της Ντόρτμουντ, στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μία ανατροπή «καρμπόν» με αυτή απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι το 2022.

Η… ξεγραμμένη Ρεάλ Μαδρίτης το έκανε ξανά. Για άλλη μία φορά ήταν έτοιμη να αποχαιρετήσει το Champions League, όμως βρήκε τον τρόπο για να ανατρέψει τα δεδομένα, με έναν τρόπο που μόνο αυτή ξέρει (08/05, 2-1).

Ο Χοσέλου ήρθε ως από μηχανής… Θεός από τον πάγκο και με δύο δικά του τέρματα μέσα τρία λεπτά «ξέρανε» την Μπάγερν Μονάχου και έστειλε την Ρεάλ Μαδρίτης στην «αγκαλιά» της Ντόρτμουντ, στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μία ανατροπή «καρμπόν» με αυτή απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι το 2022.



Μεγάλη φάση για τους Βαυαρούς στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Μετά από όμορφη κυκλοφορία ο Γκνάμπρι μπήκε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, στο 8ο λεπτό. Ο Γερμανός όμως χωρίς «καθαρό» μυαλό δοκίμασε κάτι που ούτε σουτ ήταν, αλλά ούτε και πάσα στον Κέιν, με την μπάλα να βγαίνει απευθείας άουτ.

Στο 13ο λεπτό είχε τρομερή ευκαιρία η «Βασίλισσα». Σε μία κακή απομάκρυνση των Βαυαρών, η μπάλα πέρασε την γραμμή του πλαγίου. Η Ρεάλ Δεν έχασε χρόνο και το εκτέλεσε άμεσα, ενώ ο cameraman ακολουθούσε ακόμη την λάθος… μπάλα. Ο Βινίσιους μπήκε μέσα στην περιοχή, «όπλισε», «εκτέλεσε», αλλά πέτυχε το δοκάρι. Το «ριμπάουντ» πήρε ο Ροντρίγκο, με τον Νόιερ να τον σταματά, με μία υπέροχη απόκρουση.

 

Φοβερό τελείωμα από τον Κέιν στο 29ο λεπτό. Ο Άγγλος είδε την μπάλα να πηγαίνει από ψηλά προς το μέρος του και χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά επιχείρησε το δυνατό βολέ, με τον Λούνιν να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τρομερός Νόιερ σώζει την Μπάγερν στο 40ο λεπτό. Ο Βινίσιους έκανε μία σέντρα σουτ και ενώ η μπάλα πέρασε από δεκάδες σώματα, ο Γερμανός κατάφερε να την διώξει με μία εντυπωσιακή απόκρουση, ανάλογη της κλάσης του.

Άλλη μία φάση για τους Βαυαρούς με πρωταγωνιστή τον Κέιν. Ο Άγγλος σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Λούνιν να του λέει και πάλι «όχι».

Μετά από άλλη μία τρομερή σέντρα του Βινίσιους, ο Ροντρίγκο έβαλε το πόδι του, όμως δεν κατάφερε να δώσει στην μπάλα τροχιά προς την εστία στο 55ο λεπτό.

Ο Ροντρίγκο απειλεί εκ νέου την εστία του Νόιερ, με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Γερμανό κίπερ να αντιδράει υποδειγματικά στο 55ο λεπτό.

Άλλη μία φοβερή επέμβαση για τον Νόιερ. Ο Βινίσιους με έναν «κεραυνό» από κοντινή απόσταση, δεν μπόρεσε και πάλι, να νικήσει τον τερματοφύλακα των Βαυαρών στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ντέιβις κατάφερε να κάνει την διαφορά στην αναμέτρηση, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο τέρμα, στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Καναδός πέρασε σαν σταματημένο τον Ρίντιγκερ και «εκτέλεσε» τον Λούνιν, για ένα γκολ που θα θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του.

Όμως η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον τρόπο να… αναστηθεί, με το Χοσέλου να είναι ο «οδηγός» για το θαύμα.

Στο 88ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος του Νόιερ και με ένα κοντινό τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1.

Η συνεχόμενη πίεση απέφερε… καρπούς και στο 90+1’ ο Ρίντιγκερ βγήκε από πλάγια θέση και πάσαρε στον αμαρκάριστο Ισπανό. Ο Χοσέλου είπε «ευχαριστώ» και προ κενής εστίας έκανε το 2-1. Το γκολ στην αρχή ακυρώθηκε, αλλά μετά την παρέμβαση του VAR, οι παίκτες της Ρεάλ ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Λουνίν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Τσουαμενί (70' Καμαβινγκά), Κρόος (69' Μόντριτς), Βαλβέρδε (81' Χοσέλου), Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Βινίσιους

Μπάγερν Μονάχου (Τ. Τούχελ): Νόιερ, Ντε Λιχτ, Κίμιχ, Γκνάμπρι (27' Ντέιβις), Κέιν, Σανέ (76' Κιμ), Ντάιερ, Λάιμερ, Μαζράουι, Μουσιάλα (85' Μίλερ), Πάβλοβιτς

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι-ThemaSports
19/05 @ 23:50

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι

Μία χρυσή κεφαλιά του Ρομέλου Λουκάκου στο 79ο λεπτό ήταν αρκετή για να δώσει στην Ρόμα τη νίκη με 1-0 επί της Τζένοα και να της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ-ThemaSports
19/05 @ 23:40

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ

Οι Βιγιαρεάλ και Ρεάλ προσέφεραν ένα παιχνίδι σκέτη διαφήμιση για την La Liga, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να παίρνουν αβαντάζ τριά γκολ στο πρώτο μέρος αλλά το κίτρινο υποβρύχιο να παίρνει ισοπαλία 4-4 με τέσσερα γκολ του Σέρλοθ

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου-ThemaSports
19/05 @ 21:05

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο "Μεάτσα" με τον Καμάντα αλλά ο Ντάμφρις βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει για την Ίντερ λίγο πριν από το φινάλε (1-1), στο ματς με το οποίο οι νερατζούρι γιόρτασαν μαζί με το κοινό τους την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ-ThemaSports
19/05 @ 20:50

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ

Μαγικές στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκτυλίχθηκαν στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή των "κόκκινων", Άρνε Σλοτ.

Λίβερπουλ: Λύγισε ο Φαν Ντάικ στην τελευταία αγκαλιά με τον Κλοπ-ThemaSports
19/05 @ 20:35

Λίβερπουλ: Λύγισε ο Φαν Ντάικ στην τελευταία αγκαλιά με τον Κλοπ

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ φαν Ντάικ, δεν άντεξε στην τελευταία αγκαλιά του με τον Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ και λύγισε δακρυσμένος

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία της Premier League: Σώθηκε η Νότιγχαμ, μόνο μέσω Κυπέλλου στην Ευρώπη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ThemaSports
19/05 @ 20:30

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία της Premier League: Σώθηκε η Νότιγχαμ, μόνο μέσω Κυπέλλου στην Ευρώπη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το φινάλε της Premier League βρήκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μένει στην 8η θέση και να χρειάζεται να κατακτήσει το FA Cup κόντρα στην Σίτι για να αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, ενώ η Νότιγχαμ έμεινε για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην κατηγορία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ