Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον τελικό πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, το Σάββατο (11/5) στο ΓΣΠ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα της Λάρνακας θέλει το «διπλό»για να κατακτήσει τον τίτλο και να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Άπαντες στο στρατόπεδο των κιτρινοπράσινων γνωρίζουν την δυσκολία του αγώνα, ωστόσο είναι αποφασισμένοι.
Ο Μπεν Σιμόν έδωσε σύνθημα νίκης και το πιστεύει περισσότερο από τον καθένα, ο Ισραηλινός τεχνικός έχει πίστη στους ποδοσφαιριστές του, γνωρίζει τις ικανότητες τους και θέλει να γράψει ιστορία με την ΑΕΚ.
Η ισοπαλία κόντρα στην Ανόρθωση, που στέρησε από την ΑΕΚ το δικαίωμα για διπλό(ισοπαλία ή νίκη) απότελεσμα μέσα στο ΓΣΠ, δεν αποσυντόνισε την ομάδα, αλλά την πείσμωσε για να πάρει το «διπλό» και τον τίτλο.
Θετικό για τον Μπεν Σιμόν είναι ότι πάει στο ΓΣΠ με γεμάτη φαρέτρα. Οι Λόπες, Φαράζ και Λέδες έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και είναι ετοιμοπόλεμοι για τον τελικό.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 16:24
Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Ισπανίνα παραχώρησε ο Πέρε Πονς.
31/05 @ 16:08
30 Χρόνια, 11 Θρύλοι της ΑΕΚ... Η ομάδα της Λάρνακας κάτι ετοιμάζει και το προϊδεάζει με βίντεο:
31/05 @ 16:07
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ.
31/05 @ 13:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ.
31/05 @ 12:22
Η ΑΕΚ με τον Ιμανόλ Ιδιάκε μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς της στην πρώτη κατηγορία
31/05 @ 09:55
Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ ανανέωσε με την ΑΕΚ και έστειλε το δικό του μήνυμα
BEST OF THEMASPORTS