Ο Μανέ έστειλε τη Σενεγάλη στον τελικό του Κόπα Άφρικα και τον Σαλάχ σπίτι του
Με γκολ του Σαντίο Μανέ στο 78’, η Σενεγάλη λύγισε την Αίγυπτο με σκορ 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!




Με ποιο τρόπο θα περάσει σε νέο τρόπο λειτουργίας η εταιρία, θα ληφθούν αποφάσεις προσεχώς. Εννοείται, ότι όσοι θα αποτελέσουν τους «επενδυτές» της πολυμετοχικής Ανόρθωσης, θα ρίξουν «ζεστό» χρήμα.
Ούτως ώστε να "κυλήσει" η μηχανή και να αντιμετωπιστούν κάποιες απο τις τρέχουσες ανάγκες (πληρωμές παιχτών, αποφυγή του εμπάργκο και άλλα).
* Η πιθανή ανάληψη εξουσίας απο τους "Λεμεσιανούς"...
Παίζει και το σενάριο δημιουργίας νέας εταιρίας, η οποία θα εκπονήσει πλάνο για σταδιακή εξόφληση των χρεών που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια απο τις εκάστοτε διοικήσεις της υπάρχουσας εταιρίας.
Επίσης πληροφορούμαστε, ότι μια από τις βασικές προτάσεις των «Λεμεσιανών» επιχειρηματιών, είναι να προσληφθεί εκτελεστικός πρόεδρος, ο οποίος να έχει αυξημένες αρμοδιότητες. Ήδη έχουν βολιδοσκοπηθεί συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και πρώην ποδοσφαιριστής της Κυρίας.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις