Μετά τις... αμετάφραστες αιχμές στη Nova, ο Κάτας έγινε πολύ πιο σαφής στη συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας ντροπιασμένος για το απίθανο 35-10 υπέρ του Παναθηναϊκού στις βολές.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Όντεντ Κάτας έδωσε συνέχεια στα όσα δήλωσε για τη διαιτησία μετά το Game 5 της Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο κόουτς των Ισραηλινών ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε ντροπιασμένος αναφερόμενος ειδικά στον αριθμό των βολών και τη χαώδη διαφορά.
Κατέληξε μάλιστα στο ότι ίσως η ομάδα του θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί περισσότερο κατά τη διάρκεια της σειράς όπως το έκανε ο Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Οι παίκτες μου είναι πρωταθλητές, έστω κι αν δεν προκρίθηκαν στο Final Four. Ερχόμασταν σε αυτό το ματς γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι εύκολο. Έγιναν πράγματα πέρα από το μπάσκετ. Ήλπιζα ότι η σειρά θα αποφασιστεί από τους παίκτες και από το ίδιο το άθλημα. Δεν μιλάμε ποτέ για τους διαιτητές, δεν το κάναμε στη σειρά, αν και το έκαναν οι αντίπαλοι μας. Ίσως έπρεπε να το κάνουμε. Αυτό έχω να πω. Δεν γίνεται σε ένα τόσο δυνατό Game 5 οι βολές να είναι 35-6 λίγο πριν από το φινάλε. Ίσως να είναι τυχαίο, είναι όμως τρελός αριθμός.
Αισθάνομαι ντροπιασμένος, λυπάμαι για τους παίκτες γιατί πραγματικά το άξιζαν. Εμείς ως ομάδα, οι προπονητές, οι παίκτες, θέλουμε περισσότερο σεβασμό για το μπάσκετ και για τη EuroLeague από κάποιους ανθρώπους που βρίσκονταν απόψε στο παρκέ. Και θα σταματήσω εδώ. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, ο τραυματισμός του Μπάλντουιν άλλαξε τη σειρά. Αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, ότι έχουμε χαρακτήρα κι ας μην παίζουμε στην έδρα μας. Αν παίζαμε στο Τελ Αβίβ, θα μπορούσαμε να έχουμε παρόμοια ατμόσφαιρα».
Πηγή: athlosnews.gr
Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι, έχουν παραιτηθεί από το ΔΣ του σωματείου, οι Άντης Πολυδώρου, Μάριος Αθανασίου και Αργύρης Κυθραιώτης. Δεν είναι καθόλου τυχαία η χρονική στιγμή που έλαβαν την απόφαση τους να σηκωθούν να φύγουν και να στείλουν μήνυμα όχι μόνο στον πρόεδρο Κυριάκο Ζιβανάρη, αλλά γενικότερα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/12 @ 01:07
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευχήθηκε περαστικά στον Ματίας Λεσόρ, μίλησε για την πορεία επιστροφής του Κίναν Έβανς και αναφέρθηκε συνολικά στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας για τον Ολυμπιακό.
20/12 @ 23:19
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε ότι κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι εντελώς εκτός φόρμας πνευματικά ή σωματικά μετά το τέλος του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου για την 17η αγωνιστική της EuroLeague.
20/12 @ 23:07
Δύο καλάθια του Φουρνιέ και ένα καθαρό άστοχο τρίποντο της Άλμπα καθόρισαν τον νικητή στο ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός που έπαιξε με τη «φωτιά» τελικά γλίτωσε (90-85) στο τελευταίο λεπτό από μέγα κάζο.
19/12 @ 23:08
Ευχάριστα μαντάτα από τους φίλους του «τριφυλλιού» οι οποίοι χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
19/12 @ 22:55
Ο Ματίας Λεσόρ υπέστη κάταγμα περόνης και πλέον υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις για να φανεί αν θα χρειαστεί χειρουργείο.
13/12 @ 00:21
Δείτε πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στη βαθμολογία της Euroleague.
BEST OF THEMASPORTS