Η Χέρκουλες ανέβηκε στην 3η κατηγορία της Ισπανίας, με χιλιάδες φίλους της ομάδας να μπαίνουν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν. Ένας εξ αυτών γλίστρησε και... εκσφενδόνισε τον κίπερ του συλλόγου!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μεγάλες στιγμές βιώνει η Χέρκουλες, με τον σύλλογο του Αλικάντε να πανηγυρίζει την άνοδο στην 3η κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου!

Οι «Έλληνες», όπως είναι το προσωνύμιο τους, είχαν περάσει πολύ δύσκολα χρόνια με οικονομικά και αγωνιστικά ζητήματα, και από τη σεζόν 2010/11, όταν και αγωνιζόντουσαν στη La Liga, γυρόφερνε στις χαμηλές κατηγορίες της χώρας.

Μετά τη νίκη της επί της Λέιδα, η Χέρκουλες εξασφάλισε την άνοδο στην 3η κατηγορία, με χιλιάδες φίλους της ομάδας να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο, πανηγυρίζοντας έξαλλα την ιστορική αυτή ημέρα.

Κατά το «ντου» των οπαδών και πάνω στην... τρέλα της στιγμής, ένας φίλαθλους του συλλόγου σκόνταψε και... εκσφενδόνισε τον κίπερ της ομάδας με κλωτσιά από πίσω, την ώρα όπου ο τερματοφύλακας είχε πέσει στο χορτάρι και να γιορτάζει την άνοδο!

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με ήττα ολοκλήρωσε τη σεζόν η Χέρενφεν - Αγωνίστηκε ο Λοΐζου-ThemaSports
19/05 @ 17:48

Με ήττα ολοκλήρωσε τη σεζόν η Χέρενφεν - Αγωνίστηκε ο Λοΐζου

Εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε σήμερα (19/05) το απόγευμα η Χέρενφεν από την Σπάρτα Ρότερνταμ, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της Ολλανδίας.

Συγκλονιστικές εικόνες: Η αποθεωτική υποδοχή στο πούλμαν της Λίβερπουλ για το «αντίο» του Κλοπ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 17:17

Συγκλονιστικές εικόνες: Η αποθεωτική υποδοχή στο πούλμαν της Λίβερπουλ για το «αντίο» του Κλοπ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δημιούργησαν συγκλονιστική ατμόσφαιρα υποδεχόμενοι το πούλμαν της ομάδας έξω από το «Άνφιλντ», πριν το τελευταίο παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο των «ρεντς».

Ήττα για την ΑΙΚ Στοκχόλμης - Δεν ήταν αρκετό το γκολ του Πίττα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 17:00

Ήττα για την ΑΙΚ Στοκχόλμης - Δεν ήταν αρκετό το γκολ του Πίττα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης ηττήθηκε σήμερα (19/05) το απόγευμα με 2-1 εκτός έδρας από τη Χάμαρμπι, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της Σουηδίας.

Ένας «τεράστιος» αποχαιρετά έναν... σπουδαίο: Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήθελε να συναντήσει τον Γιούργκεν Κλοπ!-ThemaSports
19/05 @ 16:25

Ένας «τεράστιος» αποχαιρετά έναν... σπουδαίο: Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήθελε να συναντήσει τον Γιούργκεν Κλοπ!

«Γιούργκεν, θέλω να τα πούμε, θέλω να σε δω». Και ο Κλοπ πήγε. Και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον του έδειξε πόσο τον σέβεται. Γιατί κάποια πράγματα, είναι κάτι περισσότερο από ένα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ!

Ο Μέσι έδωσε την... οδηγία που έφερε το γκολ νίκης της Ίντερ Μαϊάμι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 15:58

Ο Μέσι έδωσε την... οδηγία που έφερε το γκολ νίκης της Ίντερ Μαϊάμι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λιονέλ Μέσι συνέβαλε αποφασιστικά, έστω και χωρίς να ακουμπήσει μπάλα, στο γκολ νίκης της Ίντερ Μαϊάμι.

Οι παίκτες της Λίβερπουλ που ΔΕΝ ακολουθεί ο Κλοπ στο Instagram: Επτά συνολικά, τρεις δεν έκανε «follow back»!-ThemaSports
19/05 @ 12:19

Οι παίκτες της Λίβερπουλ που ΔΕΝ ακολουθεί ο Κλοπ στο Instagram: Επτά συνολικά, τρεις δεν έκανε «follow back»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έφτιαξε Instagram, έγινε viral, τον έχουν ακολουθήσει σχεδόν 700.000 άνθρωποι μέσα σε τέσσερις ώρες. Ο ίδιος ακολουθεί μόλις... 60. Και παρότι, αγαπά απεριόριστα τη Λίβερπουλ, υπάρχουν επτά παίκτες από το υπάρχον ρόστερ που δεν είναι «φίλοι» ιντερνετικά, προς το παρόν!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ