Ολυμπιακός: Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια στο ματς με την Άστον Βίλα

Ολυμπιακός: Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια στο ματς με την Άστον Βίλα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός εν όψει της ιστορικής ρεβάνς την Πέμπτη (09/05, 22:00) με την Άστον Βίλα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", θέλοντας να επιστήσει την προσοχή των "ερυθρόλευκων" φιλάθλων για τους τρόπους εισόδου στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (09/05, 22:00) δίνει ένα από τα μεγαλύτερα ματς της ιστορίας του υποδεχόμενος την Άστον Βίλα για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Conference League στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας επίστησε την προσοχή των φιλάθλων του για τη γνησιότητα των εισιτηρίων του ιστορικού αγώνα.

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της ομάδας για την προστασία τους και την είσοδό τους στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" για τον αγώνα Ολυμπιακός – Aston Villa, στο δεύτερο ημιτελικό του UEFA Europa Conference League την Πέμπτη (09/05, 22:00).

Οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το γήπεδο θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» ή από το www.ticketmaster.gr.

Οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων δεν είναι αποδεκτή και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το εισιτήριο δε θα είναι έγκυρο".

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Mου έφαγε το παιδί μου»: Συγκλονίζει ο πατέρας του 2χρονου αγοριού μετά τη φονική επίθεση από το πίτμπουλ της οικογένειας

«Mου έφαγε το παιδί μου»: Συγκλονίζει ο πατέρας του 2χρονου αγοριού μετά τη φονική επίθεση από το πίτμπουλ της οικογένειας

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ζακύνθου από τον θάνατο του 2χρονου αγοριού στο χωρίο Άγιος Λέοντας, μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από σκύλο της οικογένειας, ράτσας πίτμπουλ.