Όλα έτοιμα για ν' αρχίσει η εποχή του Τιάγκο Μότα στην Γιουβέντους ο οποίος μετά από το επιτυχημένο πέρασμά του από την Μπολόνια παίρνει προαγωγή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΟΤιάγκο Μότα θα είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους, αφού η Μεγάλη Κυρία τα έχει βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο τεχνικό. Σύντομα, μάλιστα, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα αναμένεται να ενημερώσει την Μπολόνια με την οποία έκανε... θαύματα πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Η Γιουβέντους αναμένεται να κάνει τριετές συμβόλαιο στον Μότα, έως το '27 δηλαδή, και με ετήσιες αποδοχές λίγο κάτω από τα 5.000.000 ευρώ καθαρά. Ο Μότα, λοιπόν, παίρνει τα πάνω του και μισθολογικά, αφού στην Μπολόνια τα χρήματα ήταν φανερά λιγότερα.

Το deal των δύο πλευρών αναμένεται να οριστικοποιηθεί ίσως και τις επόμενες ώρες. Θυμίζουμε ότι η Γιούβε απέλυσε από τη θέση του κόουτς τον Μαξ Αλέγκρι παρά την κατάκτηση του Coppa Italia.

contra.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατέρρευσε λόγω ζέστης ο επόπτης του αγώνα Περού-Καναδάς - Πολλά προβλήματα στο Copa America λόγω υψηλών θερμοκρασιών-ThemaSports
26/06 @ 09:39

Κατέρρευσε λόγω ζέστης ο επόπτης του αγώνα Περού-Καναδάς - Πολλά προβλήματα στο Copa America λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Στις καθυστερήσεις του αγώνα του Περού με τον Καναδά ο επόπτης έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο σοκάροντας τους πάντες.

«Καθάρισε» στο τέλος ο Λαουτάρο, στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα η Αργεντινή-ThemaSports
26/06 @ 08:03

«Καθάρισε» στο τέλος ο Λαουτάρο, στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα η Αργεντινή

Με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 88’, η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 της Χιλής και έκλεισε θέση για τους «8» του Κόπα Αμέρικα. Στο άλλο ματς του πρώτου ομίλου, ο Καναδάς κέρδισε (1-0) το Περού.

«Ποδοσφαιριστής ετών... 57»: Ο «αειθαλής» Μιούρα συνεχίζει την καριέρα του στην Ιαπωνία!-ThemaSports
25/06 @ 22:40

«Ποδοσφαιριστής ετών... 57»: Ο «αειθαλής» Μιούρα συνεχίζει την καριέρα του στην Ιαπωνία!

Ο Καζουγιόσι Μιούρα αποχωρεί από την Πορτογαλία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία, σε ηλικία 57 ετών!

Ασταμάτητη η Έβερτον - Νέα μεταγραφή 20 εκατομμυρίων και ανανέωση με Γιάνγκ!-ThemaSports
25/06 @ 15:56

Ασταμάτητη η Έβερτον - Νέα μεταγραφή 20 εκατομμυρίων και ανανέωση με Γιάνγκ!

Η Έβερτον προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς το μεταγραφικό της σχεδιασμό, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Ίλιμαν Εντιαγέ έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μαρσέιγ, ενώ, κρατά γι' ακόμα έναν χρόνο και τον Άσλεϊ Γιανγκ!

Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ μέχρι το... 2027; Ο κόσμος «ποντάρει» στον Ρουντ φαν Νίστελροϊ!-ThemaSports
25/06 @ 15:04

Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ μέχρι το... 2027; Ο κόσμος «ποντάρει» στον Ρουντ φαν Νίστελροϊ!

Φήμες για απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ για τριετή ανανέωση του συμβολαίου του. «Διχάστηκε» ο κόσμος των «κόκκινων διαβόλων», που όμως περιμένει τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ!

Η μέρα που τελείωσε η αναμονή 30 ετών: H Λίβερπουλ Πρωταθλήτρια Αγγλίας κόντρα στον Covid και τον εγκλεισμό! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/06 @ 14:52

Η μέρα που τελείωσε η αναμονή 30 ετών: H Λίβερπουλ Πρωταθλήτρια Αγγλίας κόντρα στον Covid και τον εγκλεισμό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εποχές covid. Πανδημία. Ο κόσμος σε μια πρωτόγνωση συνθήκη. Έρημοι δρόμοι. Τίποτα δεν θα σταματούσε τη Λίβερπουλ στην πορεία προς την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος έπειτα από 30 χρόνια. Και η «κόκκινη» οικογένεια το έζησε και το γιόρτασε ενωμένη, παρακολουθώντας τη νίκη της Τσέλσι επί της Σίτι, σαν σήμερα, στις 25 Ιουνίου του 2020.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ