Ψάχνει το «μπαμ» με Νούνιες!

Ψάχνει το «μπαμ» με Νούνιες!

O Ντάργουιν Νούνιες αποτελεί στόχο της Μπαρτσελόνα σε ένα καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών στο «Nou Camp».

Αναφέρει ότι «με μισθούς που θα εκτοξευθούν στα 31,5 εκατομμύρια ευρώ την επόμενη σεζόν, ο Λεβαντόφσκι είναι ο καλύτερα αμειβόμενος και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα θυσιαστεί.».

Ο Νούνιες είναι από τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες στη Λίβερπουλ, αλλά παίρνει περίπου το ένα τέταρτο των χρημάτων του Πολωνού επιθετικού, κάτι που τον τοποθετεί εντός της εμβέλειας της Μπαρτσελόνα.

Ο Ουρουγουανός  αποτελεί τη μεταγραφή-ρεκόρ των «Κόκκινων» με κόστος 85 εκατομμυρίων λιρών 99.3 εκατ. ευρώ) από την Μπενφίκα πριν από δύο χρόνια - και με συμβόλαιο που λήγει το 2028. 

Η Λίβερπουλ δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει. Θα προτιμήσει να πουλήσει το Μο Σαλάχ στη Σαουδική Αραβία. 

Ωστόσο εάν δεν υπάρξει πρόταση από τη Μέση Ανατολή για τον Αιγύπτιο διεθνή επιθετικό, η Λίβερπουλ είναι πιο πιθανό να...καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τη Μπαρτσελόνα.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άντεξε στην πίεση της Ντόρτμουντ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας η Λεβερκούζεν

Άντεξε στην πίεση της Ντόρτμουντ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας η Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε στο 34' και άντεξε στην πίεση που της άσκησε η Ντόρτμουντ στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 και την πρόκριση στη προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας!

BEST OF THEMASPORTS