Επιτέλους έπαιξε!

Επιτέλους έπαιξε!

Πρώτα λεπτά συμμετοχής για τον Τζιωνή μετά από 7 μήνες

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο Μαρίνος Τζιωνής βγήκε από την ναφθαλίνη με τον χρόνο συμμετοχής που  πήρε στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας του Σπόρτινγκ Κάνσας. 

Ο Κύπριος άσος στην ήττα της Κάνσας τσ ξημερώματα με 1-0 , έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο καταγράφοντας την πρώτη του συμμετοχή μετά τις 8 Οκτωβρίου 2023.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μίλαν από χρυσάφι: Ράμος και Μορέιρα ξεπέρασαν τον Λεάο και έγιναν οι δύο ακριβότερες αγορές στην ιστορία της

Μίλαν από χρυσάφι: Ράμος και Μορέιρα ξεπέρασαν τον Λεάο και έγιναν οι δύο ακριβότερες αγορές στην ιστορία της

Η Μίλαν τρύπησε το ταβάνι το φετινό καλοκαίρι με τους Γκονσάλο Ράμος και Ντιέγκο Μορέιρα, με τον Πορτογάλο φορ και τον Βέλγο εξτρέμ να γίνονται οι δύο ακριβότερες αγορές σε όλη την ιστορία της. Δείτε το Top-10 των πιο δαπανηρών μεταγραφών των ροσονέρι.