Επεισόδια στον αγώνα και άγγιξε τον υποβιβασμό η γαλλική ομάδα τους
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι φίλοι της ομάδας εναντιώθηκαν στην διοίκηση την οποία θεωρούν υπαίτια για την απόλυτη καταστροφή.
Στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, οι οπαδοί της Τρουά στράφηκαν κατά της διοίκησης, την City Football Group και πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, αναγκάζοντας τη διακοπή της αναμέτρησης με τη Βαλενσιέν. Πλέον ο σύλλογος βρίσκεται στο χείλος του υποβιβασμού και η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη.
Η γαλλική ομάδα "φλερτάρει" με ένα δεύτερο διαδοχικό υποβιβασμό, αφού την περασμένη σεζόν έμεινε εκτός Ligue 1. Αυτή τη στιγμή είναι 17η στη Ligue 2, μόλις τρεις βαθμούς μπροστά από την "κόκκινη" ζώνη. Με την ομάδα να έχει αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από την ουραγό Βαλενσιέν, οι οπαδοί δεν συγκρατήθηκαν και πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ορισμένοι παίκτες της Τρουά απάντησαν πετώντας τις πίσω στην κερκίδα.
Τα συνθήματα «Merci City» είναι καταδικαστικά για τον όμιλο City Football Group, ο οποίος αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδας τον Σεπτέμβριο του 2020. Η CFG πήρε το όνομά της από την πρωταθλήτρια της Premier League Μάντσεστερ Σίτι και αποτελείται επί της ουσίας από στελέχη της αγγλικής ομάδας από το Μάντσεστερ. Η CFG διαθέτει επίσης διάφορες άλλες θυγατρικές ομάδες υψηλού προφίλ όπως η Τζιρόνα, η οποία όμως γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην Ισπανία.
contra.gr
Το όνειρο για τον πρώτο τελικό μετά από 20 χρόνια έγινε εφιάλτης για την Εθνική, με τη «γαλανόλευκη» να εμφανίζεται αγνώριστη και να χάνει με 94-68 από την Τουρκία και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/09 @ 23:20
Ο Τζόσουε Χομαγιού υπέστη σοκαριστικό τραυματισμό στον αγώνα της Σταντάρ Λιέγης με τη Μέχελεν, παγώνοντας τους πάντες. Ο άτυχος ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με τη συνοδεία όλων των παικτών.
12/09 @ 21:36
Η φανέλα βασικού προς το παρόν δεν χάνεται για τον Ανχελίνο στο αριστερό άκρο της άμυνας της Ρόμα, ωστόσο, ο ιταλικός Τύπος κάνει λόγο για τον Τσιμίκα που… παραμονεύει και αγχώνει τον Ισπανό.
12/09 @ 22:18
Για την κατάθλιψη που πέρασε όσο ήταν ποδοσφαιριστής μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα, συγκλονίζοντας τους δημοσιογράφους της Σεβίλλης.
12/09 @ 16:59
Ο Λαμίν Γιαμάλ παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό podcast «Resonancia de Corazon» και μίλησε για όλα.
12/09 @ 16:23
Η Φιορεντίνα θέλησε να δοκιμάσει τον χρόνο που παίρνει στον κόσμο και δη στους οπαδούς της, να καταλάβουν άμεσα τον Ντε Χέα, όταν εκείνος βολτάρει στις πλατείες της πόλης!
11/09 @ 23:45
Η Τράμπζονσπορ θα αποτελέσει το νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του Αντρέ Ονάνα, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γνωστοποιεί την Πέμπτη (11/9) τη συμφωνία της με την τουρκική ομάδα για το μονοετή δανεισμό του.
BEST OF THEMASPORTS