Γκουστάβο Πογέτ: Το πνεύμα του «Garra Charrua»
Ο Φρουκτουόσο Ριβέρα ήταν εκείνος που ύψωσε το λάβαρο της επανάστασης, οδηγώντας στην απελευθέρωση της Ουρουγουάης από τη βραζιλιάνικη επικυριαρχία.


Το Coppa Italia κατακτήθηκε από την Γιουβέντους, αλλά η παραμονή του Μαξ Αλέγκρι στην Μεγάλη Κυρία μόνο σίγουρη δεν είναι σύμφωνα με τα ιταλικά Μίντια. Οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα έχουν... σπάσει και το διαζύγιο αποτελεί μονόδρομο.
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης, πάντως, είναι το οικονομικό κομμάτι. Ο Αλέγκρι έχει συμβόλαιο με την Γιούβε έως το 2025 και οι απολαβές του αγγίζουν τα 7 εκατ. ευρώ το χρόνο ενώ στη συμφωνία έχει μπει όρος για 2 εκατ. ευρώ μπόνους επίτευξης στόχων.
Οπότε μένει να δούμε πού θα τα βρουν Αλέγκρι - Γιουβέντους όσον αφορά στην αποζημίωση και ποιος θα είναι φυσικά ο επόμενος προπονητής των Ιταλών. Βέβαια στην εποχή που ζούμε οι ανατροπές σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ουκ ολίγες με πρώτη πρώτη αυτή του Τσάβι και του Τούχελ να ακολούθει(;).
contra.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις