Σάρωσε τα βραβεία ο Μιχάλης Χαραλάμπους στα «PASP BEST 11 B’ DIVISION AWARDS 2023/24», τα οποία μεταδόθηκαν σήμερα από το κανάλι του ΠΑ.Σ.Π. στο YouTube.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία βραβεία πήρε ο 25χρονος επιθετικός της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής σεζόν που έκανε! Τα βραβεία απένειμαν ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρος Νεοφυτίδης καθώς και οι Σάββας Χριστοδούλου και Ραφαήλ Θεοδούλου, εκ μέρους του Santai Lounge στη Λευκωσία, όπου και φιλοξενήθηκαν τα βραβεία.
Ο Χαραλάμπους, εκτός από τη δεδομένη βράβευσή του για την πρωτιά στην κούρσα του πρώτου σκόρερ με 24 γκολ, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, ενώ η μεγαλύτερη επιβράβευσή του ήταν η ανάδειξή του ως Κορυφαίου Ποδοσφαιριστή της σεζόν! Είναι αυτονόητη η τεράστια σημασία αυτής της βράβευσης αφού, όπως και στην περίπτωση της καλύτερης ενδεκάδας, οι ψήφοι προήλθαν από τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων οι οποίοι επέλεγαν μεταξύ των αντιπάλων τους. Πρόκειται για μία τεράστια αναγνώριση των προσπαθειών του Χαραλάμπους, ο οποίος έλαβε, παρακαλώ, ποσοστό 50% στη ψηφοφορία που διεξήχθη, με τον Σέργιο Αβραάμ της Ομόνοιας Αραδίππου να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 39%, ένα, επίσης, πολύ υψηλό ποσοστό.
Οι έντεκα τοπ!
Από τη στιγμή που ανάμεσα στους 30 πρώτους ποδοσφαιριστές σε ψήφους, οι δέκα προέρχονταν από την Ομόνοια 29ης Μαΐου και οι οχτώ από την Ομόνοια Αραδίππου, ήταν πολύ πιθανό ότι οι ποδοσφαιριστές αυτών των δύο ομάδων θα είχαν τη μερίδα του λέοντος στην κορυφαία ενδεκάδα. Όπερ και εγένετο! Συγκεκριμένα, πέντε ποδοσφαιριστές της πρώτης και τρεις της πρωταθλήτριας είναι ανάμεσα στους κορυφαίους έντεκα. Από κει και πέρα, στην καλύτερη ενδεκάδα συμπεριλαμβάνονται δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και ένας του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά, η καλύτερη ενδεκάδα απαρτίζεται από τον τερματοφύλακα Γιώργο Στρέζο (Ομόνοια 29ης Μαΐου), τους κεντρικούς αμυντικούς Παντελή Κονομή (Ομόνοια 29ης Μαΐου), Pavel Dreska (ΕΝΠ), τον δεξιό ακραίο αμυντικό Αντρέα Σιήκκη (Ομόνοια Αραδίππου), ενώ την τετράδα στην άμυνα συμπληρώνει ο αριστερός οπισθοφύλακας Μοδέστος Σωτηρίου (Ομόνοια 29ης Μαΐου). Στον άξονα της μεσαίας γραμμής επικράτησαν των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών οι Stephane Badji (Ολυμπιακός), Σωτήρης Φιάκας (Ομόνοια 29ης Μαΐου) και ο Niko Havelka (Ομόνοια Αραδίππου) σε ρόλο οργανωτή. Όσον αφορά την επίθεση, τον προωθημένο Μιχάλη Χαραλάμπους (ΕΝΠ) πλαισιώνουν από αριστερά ο Fabinho (Ομόνοια 29ης Μαΐου) και από δεξιά ο Σέργιος Αβραάμ (Ομόνοια Αραδίππου).
Πρώτος με διαφορά ο Hugo Martins
Με μεγάλο ποσοστό πίσω από τον δεύτερο Nedim Tutic, o Hugo Martins αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος. Ο «καπετάνιος» των πρωταθλητών έλαβε ποσοστό 63% στην ψηφοφορία, με τον προπονητή της Ομόνοιας 29ης Μαΐου και τον τεχνικό της Ένωσης David Caneda να ακολουθούν με 23% και 9% αντίστοιχα.
Ευχαριστίες
Ο ΠΑ.Σ.Π. ευχαριστεί τον χορηγό φιλοξενίας Santai Lounge στη Λευκωσία καθώς και των δωροθέτη των νικητών, τα Blue Pharmacies, αντιπρόσωποι των προϊόντων Lander Polar Ice και PharmaLEAD.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 18:44
Με βαθιά υπερηφάνεια και συγκίνηση, χαιρετίζει τη λαμπρή επιτυχία της κυπριακής αποστολής στους 20ους Αγώνες Μικρών Κρατών της Ευρώπης στην Ανδόρα, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.
31/05 @ 18:17
Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνα. Μια 11άδα συνεχίζει στην ομάδα της Αμμοχώστου.
30/05 @ 10:19
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ περιόδου 2024-2025.
27/05 @ 09:55
Με τους αγώνες της ημιτελικής φάσης αλλά και των αγώνων κατάταξης θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη 28.05.2025 το του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ.
25/05 @ 19:13
Πανηγυρίζει η Αλκή η οποία ανεβαίνει στην 4η Κατηγορία!
28/05 @ 14:50
Την συμφωνία με τον Ελλαδίτη προπονητή Νίκο Παναγόπουλο ανακοίνωσε ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αχυρώνας-Ονήσιλος.
BEST OF THEMASPORTS