Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα βίντεο από τα αξιοθέατα του Μπέρμπιγχαμ και το επιβλητικό «Villa Park», ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Άστον Βίλα στους «4» του Conference League την ερχόμενη Πέμπτη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά και την επιβλητική του εμφάνιση επί της Λαμίας, ο Ολυμπιακός κινείται πλέον σε ρυθμούς ημιτελικών Conference League, εκεί όπου την ερχόμενη Πέμπτη (02/05, 22:00) θα αντιμετωπίσει στην Αγγλία την Άστον Βίλα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Θέλοντας να βάλει τον κόσμο του από τώρα στο πνεύμα του ιστορικού αυτού αγώνα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δημοσίευσε ένα όμορφο βίντεο στα social media, με τα αξιοθέατα του Μπέρμπιγχαμ, αλλά και με το επιβλητικό γήπεδο των «λιονταριών», «Villa Park».

Να θυμίσουμε πως ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 9 Μαΐου στις 22:00 στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου οι Πειραιώτες, παρουσία και των φιλάθλων τους θα θελήσουν να «κλειδώσουν» την ιστορική πρόκριση στον πρώτο τους τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός: Η πωρωτική ομιλία του Μαρινάκη και η αγκαλιά με τον Φορτούνη μετά την πρόκριση στον τελικό του Conference! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 20:26

Ολυμπιακός: Η πωρωτική ομιλία του Μαρινάκη και η αγκαλιά με τον Φορτούνη μετά την πρόκριση στον τελικό του Conference! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία εβδομάδα μετά την ιστορική νίκη επί της Άστον Βίλα (2-0) και την πρόκριση στον τελικό του Conference League, ο Ολυμπιακός δημοσίευσε την παρακάμερα του αγώνα.

Παραμύθια τα περί 3000 οπαδών της Φιορεντίνα στην OPAP Arena: Έφυγαν ήδη 4500 για τον τελικό με τον Ολυμπιακό...-ThemaSports
16/05 @ 18:47

Παραμύθια τα περί 3000 οπαδών της Φιορεντίνα στην OPAP Arena: Έφυγαν ήδη 4500 για τον τελικό με τον Ολυμπιακό...

Οι Βιόλα διέθεσαν ήδη 4.500 εισιτήρια για τον τελικό του Conference κόντρα στον Ολυμπιακό και από την Παρασκευή (17/5) αναμένεται να ξεκινήσει η πώληση των υπολοίπων που έχουν στην κατοχή τους.

Ολυμπιακός-Φιορεντίνα: Οι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ τιμές πώλησης εισιτηρίων του τελικού του Conference League στην... μαύρη αγορά-ThemaSports
15/05 @ 17:34

Ολυμπιακός-Φιορεντίνα: Οι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ τιμές πώλησης εισιτηρίων του τελικού του Conference League στην... μαύρη αγορά

Κι όμως… υπάρχει «μαγικό χαρτάκι» στην αδιανόητη τιμή των 5.271, στο διάζωμα όπου η UEFA διαθέτει τα εισιτήρια στις δύο ομάδες, μόνο με 25 ευρώ… Αυτό σημαίνει 210 φορές πάνω από την αρχική τιμή!

Η «OPAP Arena» αλλάζει λόγω τελικού Κονφερενς Λιγκ - Τι θα ισχύει και τι όχι από τις 20 Μαΐου!-ThemaSports
11/05 @ 20:03

Η «OPAP Arena» αλλάζει λόγω τελικού Κονφερενς Λιγκ - Τι θα ισχύει και τι όχι από τις 20 Μαΐου!

Μία άλλη «OPAP Arena» θα υπάρχει την επόμενη της τελευταίας αγωνιστικής της Super League με την ΑΕΚ να παραδίδει το γήπεδο της στην UEFA!

Σενάριο από Ουγγαρία: Έτοιμη η Βουδαπέστη να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League!-ThemaSports
10/05 @ 20:43

Σενάριο από Ουγγαρία: Έτοιμη η Βουδαπέστη να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League!

Η ουγγρική εφημερίδα Nemzeti επικαλούμενη ελληνικές πηγές αναφέρει ότι η Βουδαπέστη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Conference League, αν χρειαστεί.

Ακυρώθηκε η έκθεση του τροπαίου του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια!-ThemaSports
10/05 @ 16:09

Ακυρώθηκε η έκθεση του τροπαίου του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ακυρώθηκε η έκθεση του τροπαίου του Europa Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια το Σάββατο (11/05)!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ