Ο Αλέξης Κούγιας καλεί την ΕΠΟ και τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να καλέσουν σε απολογία τον Ματίας Αλμέιδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με εξώδικό του προς την ΕΠΟ, ο Αλέξης Κούγιας, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καλεί τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ουσιαστικά να καλέσει σε απολογία τον Ματίας Αλμέιδα για την συμπεριφορά του μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. «Το παρόν δικόγραφο αποτελεί την απόλυτη διαμαρτυρία για όλες αυτές τις σκόπιμες, κατά την κρίση μας, παραβάσεις και παραλείψεις σας, με σκοπό να ευνοήσετε την ΠΑΕ ΑΕΚ και το στενό της ποδοσφαιρικό περιβάλλον, στο οποίο περιλαμβάνεται και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Καταγγέλλουμε όλες αυτές τις παράνομες συμπεριφορές και ζητούμε άμεσα σήμερα να ασκήσετε πειθαρχική δίωξη τόσο στα φυσικά πρόσωπα όσο και στις ΠΑΕ που ενέχονται», αναφέρεται στο εξώδικο.

Ο γνωστός ποινικολόγος διαμαρτύρεται και για τη δική του τιμωρία για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, αλλά και για μη κλήση σε απολογία του προέδρου του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη, στο Άρης-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά το εξώδικο αναφέρει:

Όπως σας είναι γνωστό η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα τελευταία ειδικά χρόνια και μετά την εκλογή τα νέας διοικήσεως της ΕΠΟ και την επιλογή όλων σας στις θέσεις τις οποίες υπηρετείτε έχει υποστεί ένα ατέλειωτο και πρωτοφανή διωγμό με την άσκηση πειθαρχικών διώξεων από τους δύο πρώτους από εσάς οι οποίοι ασκείτε πειθαρχικές διώξεις κατά τον νόμο κατόπιν της παραδόσεως σε εσάς δημοσιευμάτων, βίντεο και άλλων αποδεικτικών στοιχείων με αποτέλεσμα τόσο η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όσο και τα φυσικά πρόσωπα τα οποία την διοικούν να έχουν τιμωρηθεί κα επανάληψη με εξοντωτικές ποινές τόσο σε επίπεδο χρηματικών προστίμων όσο και στην απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και στα αποδυτήρια, τόσο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όσο και στα αποδυτήρια των αντίπαλων ομάδων, όταν αγωνιζόμεθα εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πάντοτε μια αδυναμία υποστηρίξεως τόσο ψυχολογικής όσο και ουσιαστικής προς την ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια αντιμετωπίζεται με συμπεριφορές παραγόντων και εντεταλμένων προσώπων οι οποίες πολλές φορές πληρούν και την αντικειμενική υπόσταση ποινικών παραβάσεων.

Οι δυο πρώτοι από εσάς σε συνεργασία με τον τρίτον και τέταρτον από εσάς, ενώ εξαντλείτε κάθε αυστηρότητα όταν κατά την κρίση σας διαπράττονται πειθαρχικά παραπτώματα από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και το περιβάλλον της, «κάνετε τα στραβά μάτια» , παραβαίνοντας το καθήκον σας οι δύο πρώτοι από εσάς, όταν εις βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και των διοικητικών της στελεχών διαπράττονται σοβαρότατα πειθαρχικά παραπτώματα τα οποία σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ τιμωρούνται με βαρύτατες πειθαρχικές τιμωρίες και χαρακτηρίστηκα αναφέρουμε τις κατωτέρω εντελώς πρόσφατες περιπτώσεις:

1) Ο δεύτερος από εσάς κατ εντολή του 1ου από εσάς άσκησε πειθαρχική δίωξη διότι στον πρόσφατο αγώνα play off μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από ένα παράνομο βίντεο το οποίο δικονομικά απαγορεύεται να ληφθεί υπόψη και από ένα συνοδευτικό έγγραφο το οποίο συνέταξε το μεγαλύτερο σκουπίδι της ελληνικής δημοσιογραφίας ο εκβιαστής του Λαυρεντιάδη που για 4 φύλλα της εφημερίδας VΕΤΟ εισέπραξε από τον εκβιαζόμενο Λαυρεντιάδη μέσω του καταζητούμενου ακόμη Κυριακίδη, το πόσο των 20.000.000 ευρώ για να του πουλήσει αυτή την φυλλάδα των 100 φύλλων κυκλοφορίας άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κορυφαίου Έλληνα ποινικολόγου Αλεξίου Κούγια, διότι από αυτό το παράνομο βίντεο αποδεικνύετο κατά τον δεύτερον από εσάς ότι ο κος Κούγιας εξύβρισε ένα εντελώς απροσδιόριστο πρόσωπο και του επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή της μη εισόδου στα αποδυτήρια όπου αγωνίζεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για 15 ημέρες.


2) Ο 2ος από εσάς παραβαίνοντας το καθήκον του παρέλειψε σκοπίμως να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ γιατί ενώ χρησιμοποίησε το βίντεο αυτό ως αποδεικτικό μέσο εις βάρος του κου Κούγια και ενώ στο ίδιο αυτό βίντεο ακούγετε επί 1,5 ώρα το εμετικό σύνθημα «Κούγια μπινέ πουτάνας γιε» αφήνοντας έτσι ατιμώρητη την ΠΑΕ ΑΕΚ, με ότι σημαίνει αυτό για την αντικειμενικότητα της συμπεριφοράς του συγκεκριμένου εισαγγελικού λειτουργού, αφού αυτό πιστοποιεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό την διάπραξη από τον 2ο από εσάς του εγκλήματος της παραβάσεως καθήκοντος.

3) Όλοι σας ενώ στον γραπτό τύπο και στα site δημοσιοποιήθηκε ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης, ένα πρόσωπο το οποίο λόγω βεβαρυμμένου ποινικού μητρώου, λόγω κακουργηματικών διώξεων δεν έχει κανένα δικαίωμα να είναι είτε μέτοχος, είτε διοικητικός παράγων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ γι’ αυτό και κορόιδευε επί 2 χρόνια τη Super League 1, όταν ενεμφανίζετο ως ιδιόκτητης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ενώ στην πραγματικότητα πρόεδρος και ιδιόκτητης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είχε τοποθετηθεί από αυτόν, ένας συνονόματος πρώτος ξάδελφός του, ο οποίος ήταν αγρότης και μόνιμος κάτοικος ενός μικρού ορεινού χωριού στην Βέροια, μετά τον πρόσφατο αγώνα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατά της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με χυδαίες χειρονομίες και χυδαίες εκφράσεις προκαλούσε και εξύβριζε τους 2 αντιπροέδρους της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ.κ Κούγια και Καραπαπά και καμία πειθαρχική δίωξη δεν προεβήκατε εις βάρος του και εις βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, παραβαίνοντας οι 2 πρώτοι το καθήκον σας αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την πρόθεσή σας να ευνοείτε την κυρίαρχη στο παρασκήνιο, ΠΑΕ ΑΕΚ, ένα παρασκήνιο το οποίο ελέγχει απόλυτα μέσω του στενού συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, η ΠΑΕ ΑΕΚ και το μόνο το οποίο σας ενδιαφέρει είναι να ασκείται πειθαρχικές διώξεις κατά του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Αλεξίου Κούγια, ακόμη και για φερόμενες παραβάσεις, οι οποίες έγιναν ακόμη και τον Νοέμβριο του 2023, ακόμη και σε αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Το αποκορύφωμα όμως όλων αυτών των σκόπιμων παραλείψεων σας είναι η μη άσκηση πειθαρχικής διώξεως μέχρι αυτή την στιγμή που συντάσσουμε την παρούσα, εις βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος χωρίς κανένα σπουδαίο λόγο, όπως απεδείχθη από τις εικόνες τις οποίες επί 5 σχεδόν λεπτά είδα από όλους τους σταθμούς τηλεοράσεων, αλλά και σε απευθείας μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι το οποίο μετέδιδε το συγκεκριμένο αγώνα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΕ!!!!!!!!!!

ΕΠΕΙΔΗ όλα όσα αναφέρουμε ανωτέρω είναι αληθή και αποδεικνύονται από δημοσιεύματα, βίντεο, sites και τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και από αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες.

ΕΠΕΙΔΗ το παρόν δικόγραφο αποτελεί την απόλυτη διαμαρτυρία για όλες αυτές τις σκόπιμες, κατά την κρίση μας, παραβάσεις και παραλείψεις σας, με σκοπό να ευνοήσετε την ΠΑΕ ΑΕΚ και το στενό της ποδοσφαιρικό περιβάλλον, στο οποίο περιλαμβάνεται και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

ΕΠΕΙΔΗ με το παρόν δικόγραφο καταγγέλλουμε όλες αυτές τις παράνομες συμπεριφορές και ζητούμε άμεσα σήμερα να ασκήσετε πειθαρχική δίωξη τόσο στα φυσικά πρόσωπα όσο και στις ΠΑΕ που ενέχονται.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
Σας προσκαλούμε όπως προβείτε στις δέουσες νομικές ενέργειες που αφορούν τόσο παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα, όσο και του Ποινικού Κώδικα.
ΑΛΛΩΣ σας δηλώνουμε ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα στραφεί εναντίον σας, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα περί παραβάσεως καθήκοντος.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται όπως επιδώσει νόμιμα την παρούσα, προς αυτούς στους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο αυτής στην έκθεση επίδοσης.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μόνο στην Ελλάδα αυτά: Πάνω από 500 αστυνομικοί στο Πανθεσσαλικό για τον... κεκλεισμένων των θυρών τελικό Κυπέλλου!-ThemaSports
24/05 @ 23:55

Μόνο στην Ελλάδα αυτά: Πάνω από 500 αστυνομικοί στο Πανθεσσαλικό για τον... κεκλεισμένων των θυρών τελικό Κυπέλλου!

Όπως αναφέρει η «Δίκη», πάνω από πεντακόσιοι αστυνομικοί θα βρίσκονται αύριο (25/05) στο Πανθεσσαλικό για τον... κεκλεισμένων των θυρών τελικό Κυπέλλου!

Μάντζιος: «Έχουμε απίστευτη ορμή και πίστη - Δεν καταλαβαίνω γιατί θα παίξουμε χωρίς κόσμο»-ThemaSports
24/05 @ 19:07

Μάντζιος: «Έχουμε απίστευτη ορμή και πίστη - Δεν καταλαβαίνω γιατί θα παίξουμε χωρίς κόσμο»

Ο προπονητής του Άρη μίλησε για την δίψα που υπάρχει στο «κίτρινο στρατόπεδο», ενώ εξαπέλυσε επίθεση για τις άδειες κερκίδες.

Κόντης: «Δεν υπάρχει φαβορί - Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να σηκώνει τρόπαια, αύριο θέλουμε άλλο ένα»-ThemaSports
24/05 @ 18:55

Κόντης: «Δεν υπάρχει φαβορί - Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να σηκώνει τρόπαια, αύριο θέλουμε άλλο ένα»

Περήφανος ως Έλληνας προπονητής στον πάγκο του Παναθηναϊκού σε έναν τελικό δήλωσε ο Χρήστος Κόντης, τονίζοντας ότι θέλει να γίνουν 20 τα Κύπελλα στην τροπαιοθήκη του Τριφυλλιού.

Ελ Κααμπί: «Παλαιότερα δεν είχα να φάω, θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσω το Conference League!»-ThemaSports
24/05 @ 18:12

Ελ Κααμπί: «Παλαιότερα δεν είχα να φάω, θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσω το Conference League!»

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έκανε δηλώσεις στο ιταλικό «Sky Sport» ενόψει τελικού Europa Conference League (29/05, 22:00), εκφράζοντας την επιθυμία του να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου!

Ο Ιωαννίδης έδωσε το σύνθημα: «Τα πάντα για το Κύπελλο, δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό χωρίς… Ευρώπη!»-ThemaSports
24/05 @ 16:40

Ο Ιωαννίδης έδωσε το σύνθημα: «Τα πάντα για το Κύπελλο, δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό χωρίς… Ευρώπη!»

«Θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να μην παίζει στην Ευρώπη»… Ξεκάθαρος ο Φώτης Ιωαννίδης, αναφορικά με τον τρόπο που προσεγγίζει τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

Κουέστα: «Το αυριανό παιχνίδι το ονειρευόμαστε χρόνια, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε»-ThemaSports
24/05 @ 16:08

Κουέστα: «Το αυριανό παιχνίδι το ονειρευόμαστε χρόνια, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε»

Ο Χουλιάν Κουέστα απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, για τον πολυαναμενόμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ