Themasports teamΔηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις δύο οικονομικές εκστρατείες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το οικονομικό και το διοικητικό θέμα: «Αυτήν την στιγμή υπάρχουν δύο οικονομικές εκστρατείες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η πρώτη είναι η πρωτοβουλία των οργανωμένων μας μέσω της ιστοσελίδας που μπορεί όποιος θέλει να καταθέσει την εισφορά του για να εξυπηρετηθεί το δάνειο του γηπέδου. Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το οργανωμένο μας σύνολο και ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων που συγκινεί και δίνει ανάσες σε όσους δίνουν την προσπάθεια για να μην υπάρξει πρόβλημα με το σπίτι του κάθε Ανορθωσιάτη. Το δεύτερο που μας απειλεί με σοβαρότατες συνέπειες, είναι με τις οφειλές της ποδοσφαιρικής ομάδας. Είναι μεγάλο το ποσό, που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ και πρέπει να μαζευτεί άμεσα. Έχουν ήδη ανακοινωθεί κάποιες εκστρατείες. Το πιο άμεσο είναι η προπληρωμή των εισιτήριων διάρκειας στα 100 ευρώ. Το ποσό αυτό, όποιος μπορεί να το δώσει, θα πρέπει να το δώσει άμεσα και θα αφαιρείται από το ποσό της επόμενης σεζόν για το εισιτήριο διαρκείας. Αυτή η βοήθεια γίνεται μέσα από τη ροή χρημάτων και ευκολύνεται και η προσπάθεια εκκρεμοτήτων για να μην κινδυνεύσει η ομάδα. Αν υπάρξουν συνέπειες, δεν μπορούμε να τις πάρουμε πίσω, δηλαδή να αναιρεθούν οι αποφάσεις».
Για τι προσπάθειες εξευρέσεις οικονομικών πόρων και ατόμων: «Δεν υπάρχει κανένας που δεν είναι ενήμερος. Το ποσό που μαζεύεται για το γήπεδο, πάει στο γήπεδο. Όλοι θέλουν να βρεθούν οι λύσεις για να προχωρήσει η Ανόρθωση και να δημιουργηθεί μια ομάδα που να διεκδικήσει πράγματα. Πρέπει να αποφύγουμε τις συνέπειες».
Για το αν προκύπτει ενδιαφέρον στα διοικητικά: «Η γενική συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τις 10 του Μάη. Την επόμενη Τρίτη λήγουν οι υποψηφιότητες. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει, αναμένουμε τις εξελίξεις».
Για τους ποδοσφαιριστές και τις οφειλές: «Οι οφειλές αποτελούν πολλά ζητήματα. Είναι συνολικό ζήτημα. Δεν τελειώνουν οι ανάγκες αν περάσουμε τα κριτήρια. Ο διακανονισμός πρέπει να πληρώνεται. Το πρόβλημα είναι άμεσο και γίνεται καθημερινή μάχη για να κλείσουν οι υποθέσεις, θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου για να γίνει άμεση λύση. Είναι σε εξέλιξη και η προπώληση των εισιτηρίων για να αγοράσουν ξανά τα διαρκείας, για να φτιάξουμε ένα sold out απέναντι στον Άρη για το κίνητρο μας και την αγάπη μας προς την Ανόρθωση».
Με δύο γκολ από τον Ζοάο Κορέια η Πάφος πήρε μεγάλη νίκη (2-1) με ανατροπή επί του Άρη, πάτησε κορυφή και περιμένει το ματς της Ομόνοιας την Κυριακή για να δει εάν θα παραμείνει εκεί.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/11 @ 12:11
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, με δηλώσεις της στον ΣΠΟΡ FM τοποθετήθηκε για τα οικονομικά αλλά και αγωνιστικά νέα της Κυρίας.
20/11 @ 10:09
Ανάρτηση από τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας της Ανόρθωσης, Ανδρέα Αντωνίου, με αφορμή την συμμετοχή του 15χρονου Φίλιππου Λύτρα στις προπονήσης της πρώτης ομάδας της Κυρίας.
19/11 @ 10:29
Έχει γραφτεί τα τελευταία 24ωρα, ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιο του Στέφανο Σένσι. Λογική κίνηση, για έναν παίχτη με πλούσιο παλμαρές, για τον οποίο υπήρχε ερωτηματικό όταν τον προσλάμβαναν (τέλη Σεπτεμβρίου) για την ετοιμότητα και τον χρόνο προσαρμογής του.
18/11 @ 12:00
Μιλώντας στον Super Sport FM η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, ρωτήθηκε για τον Ιταλό μέσο της Αμμοχωστιανής ομάδας, Στέφανο Σένσι, για τον οποίο «έσταξε μέλι».
18/11 @ 11:22
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, η οποία μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα της.
16/11 @ 18:09
Η Ανόρθωση μέσω social media στέλνει το δικό της μήνυμα ενόψει της συνέχειας.
BEST OF THEMASPORTS