Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις δύο οικονομικές εκστρατείες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το οικονομικό και το διοικητικό θέμα: «Αυτήν την στιγμή υπάρχουν δύο οικονομικές εκστρατείες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η πρώτη είναι η πρωτοβουλία των οργανωμένων μας μέσω της ιστοσελίδας που μπορεί όποιος θέλει να καταθέσει την εισφορά του για να εξυπηρετηθεί το δάνειο του γηπέδου. Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το οργανωμένο μας σύνολο και ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων που συγκινεί και δίνει ανάσες σε όσους δίνουν την προσπάθεια για να μην υπάρξει πρόβλημα με το σπίτι του κάθε Ανορθωσιάτη. Το δεύτερο που μας απειλεί με σοβαρότατες συνέπειες, είναι με τις οφειλές της ποδοσφαιρικής ομάδας. Είναι μεγάλο το ποσό, που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ και πρέπει να μαζευτεί άμεσα. Έχουν ήδη ανακοινωθεί κάποιες εκστρατείες. Το πιο άμεσο είναι η προπληρωμή των εισιτήριων διάρκειας στα 100 ευρώ. Το ποσό αυτό, όποιος μπορεί να το δώσει, θα πρέπει να το δώσει άμεσα και θα αφαιρείται από το ποσό της επόμενης σεζόν για το εισιτήριο διαρκείας. Αυτή η βοήθεια γίνεται μέσα από τη ροή χρημάτων και ευκολύνεται και η προσπάθεια εκκρεμοτήτων για να μην κινδυνεύσει η ομάδα. Αν υπάρξουν συνέπειες, δεν μπορούμε να τις πάρουμε πίσω, δηλαδή να αναιρεθούν οι αποφάσεις».

Για τι προσπάθειες εξευρέσεις οικονομικών πόρων και ατόμων: «Δεν υπάρχει κανένας που δεν είναι ενήμερος. Το ποσό που μαζεύεται για το γήπεδο, πάει στο γήπεδο. Όλοι θέλουν να βρεθούν οι λύσεις για να προχωρήσει η Ανόρθωση και να δημιουργηθεί μια ομάδα που να διεκδικήσει πράγματα. Πρέπει να αποφύγουμε τις συνέπειες».

Για το αν προκύπτει ενδιαφέρον στα διοικητικά: «Η γενική συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τις 10 του Μάη. Την επόμενη Τρίτη λήγουν οι υποψηφιότητες. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει, αναμένουμε τις εξελίξεις».

Για τους ποδοσφαιριστές και τις οφειλές: «Οι οφειλές αποτελούν πολλά ζητήματα. Είναι συνολικό ζήτημα. Δεν τελειώνουν οι ανάγκες αν περάσουμε τα κριτήρια. Ο διακανονισμός πρέπει να πληρώνεται. Το πρόβλημα είναι άμεσο και γίνεται καθημερινή μάχη για να κλείσουν οι υποθέσεις, θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου για να γίνει άμεση λύση. Είναι σε εξέλιξη και η προπώληση των εισιτηρίων για να αγοράσουν ξανά τα διαρκείας, για να φτιάξουμε ένα sold out απέναντι στον Άρη για το κίνητρο μας και την αγάπη μας προς την Ανόρθωση».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!-ThemaSports
28/05 @ 10:23

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!

Σε... «παρτίδα πόκερ» για γερά νεύρα εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό στην Ανόρθωση, το πολύκροτο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του κ. Χρήστου Πουλλαϊδη.

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!-ThemaSports
27/05 @ 21:00

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!

Πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου αναφορικά με τη μεταβίβαση των μετοχών Πουλλαΐδη.

Προσφυγή και ο Μαρμούκ-ThemaSports
27/05 @ 12:32

Προσφυγή και ο Μαρμούκ

Δεν σταματούν τα προβλήματα στην Ανόρθωση

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη -ThemaSports
27/05 @ 10:35

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη

Η Σημερινή γενική συνέλευση της Ανόρθωσης θα παραδώσει και επίσημα τις μετοχές Πουλλαΐδη στο σωματείο

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!-ThemaSports
27/05 @ 03:20

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!

Πρωταθλήτρια για τέταρτη συνεχόμενη φορά είναι η Sabbianco Ανόρθωση, κάνοντας παράλληλα για τέταρτη σερί χρονιά το νταμπλ, μετά την τέταρτη συναπτή επιτυχία επί του Παρνασσού, με την οποία έκανε το 5-3 στις νίκες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ