Οριστικά στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου

Οριστικά στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου

«Κλείδωσε», έστω και αργά, η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου Bettson.

Ως γνωστόν, η ΕΠΟ είχε ζητήσει άδεια από την UEFA το παιχνίδι που θα κρίνει το τρόπαιο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη να γίνει το Σάββατο, 25 Μαΐου.

Κι αυτό διότι την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Champions League Γυναικών και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θέλει οι δικοί της τελικοί να συμπίπτουν με αυτούς των ομοσπονδιών-μελών.

Από τη στιγμή όμως που δόθηκε το «πράσινο φως», προσπεράστηκε το συγκεκριμένο ζήτημα και ο αγώνας του Πανθεσσαλικού (που με τα υπάρχοντα δεδομένα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών) αναμένεται να οριστεί και επίσημα μέσα στη μέρα.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Είκοσι χρόνια μετά το ιστορικό 3-1 της Γαλλίας επί της Ισπανίας, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να υπογράφει μία από τις τελευταίες μεγάλες παραστάσεις της καριέρας του, οι δύο ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις συναντιούνται ξανά σε ημιτελικό Μουντιάλ, με τη «Ρόχα» να αναζητά τη δική της ποδοσφαιρική εκδίκηση.