Οριστικά στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου

Οριστικά στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου

«Κλείδωσε», έστω και αργά, η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου Bettson.

Ως γνωστόν, η ΕΠΟ είχε ζητήσει άδεια από την UEFA το παιχνίδι που θα κρίνει το τρόπαιο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη να γίνει το Σάββατο, 25 Μαΐου.

Κι αυτό διότι την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Champions League Γυναικών και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θέλει οι δικοί της τελικοί να συμπίπτουν με αυτούς των ομοσπονδιών-μελών.

Από τη στιγμή όμως που δόθηκε το «πράσινο φως», προσπεράστηκε το συγκεκριμένο ζήτημα και ο αγώνας του Πανθεσσαλικού (που με τα υπάρχοντα δεδομένα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών) αναμένεται να οριστεί και επίσημα μέσα στη μέρα.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Κύκλωσαν» το όνομα του Ουάρντα! Φεύγει από τη Λάρισα

«Κύκλωσαν» το όνομα του Ουάρντα! Φεύγει από τη Λάρισα

Στο… φουλ δουλεύουν οι «μηχανές» για ενίσχυση στον Ηρακλή σε καίριες θέσεις, όπως με κεντρικό χαφ και εξτρέμ, ενόψει της επανέναρξης και των 9 «τελικών» που απομένουν, αρχής γενομένης από τα δυο κρίσιμα ματς που έπονται, με Νίκη Βόλου εκτός και Αναγέννηση Καρδίτσας εντός.