Οριστικά στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου

Οριστικά στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου

«Κλείδωσε», έστω και αργά, η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου Bettson.

Ως γνωστόν, η ΕΠΟ είχε ζητήσει άδεια από την UEFA το παιχνίδι που θα κρίνει το τρόπαιο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη να γίνει το Σάββατο, 25 Μαΐου.

Κι αυτό διότι την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Champions League Γυναικών και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θέλει οι δικοί της τελικοί να συμπίπτουν με αυτούς των ομοσπονδιών-μελών.

Από τη στιγμή όμως που δόθηκε το «πράσινο φως», προσπεράστηκε το συγκεκριμένο ζήτημα και ο αγώνας του Πανθεσσαλικού (που με τα υπάρχοντα δεδομένα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών) αναμένεται να οριστεί και επίσημα μέσα στη μέρα.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Νίκησε, αλλά υποβιβάστηκε η Μαγιόρκα - Αποχαιρέτησε τη La Liga η Τζιρόνα, στο Conference League η Χετάφε!

Νίκησε, αλλά υποβιβάστηκε η Μαγιόρκα - Αποχαιρέτησε τη La Liga η Τζιρόνα, στο Conference League η Χετάφε!

Αντίο στη La Liga είπε η Μαγιόρκα η οποία παρά το 3-0 επί της Οβιέδο, αποχαιρέτησε λόγω διαφοράς τερμάτων με την Οσασούνα. Έμεινε στο 1-1 με την Έλτσε και έπεσε η Οβιέδο, νίκη Ευρώπης για Χετάφε!