Στην Τσέλσι έχουν μείνει με την οργή για το γκολ που δεν μέτρησε στο 90'+7' της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα, με τον VAR να στερεί μια μεγάλη ανατροπή από τους «μπλε». Για καταστροφή του αγγλικού ποδοσφαίρου απ' όλη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την τεχνολογία έκανε λόγο ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Λονδρέζοι αν και βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο μέρος του αγώνα στο Μπέρμιγχαμ, κατάφεραν να επανέλθουν, να ισοφαρίσουν με τους Μαντουέκε και Γκάλαγκερ και στις καθυστερήσεις έφτασαν στην ανατροπή με τον Ντισασί.

Ο ρέφερι έπειτα και από υπόδειξη του VAR δεν μέτρησε το τρίτο τέρμα της Τσέλσι για φάουλ του Μπαντιασίλ στον Ντιέγκο Κάρλος, με αποτέλεσμα οι «μπλε» να εξαγριωθούν.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Ποτσετίνο πήγαν κατευθείαν στον ρέφερι με τη λήξη της αναμέτρησης και ο βοηθός του Αργεντινού προσπαθούσε να τους απομακρύνει.

«Έχει καταστρέψει το αγγλικό ποδόσφαιρο όλο αυτό. Είναι πια αστείο. Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έχει πάρει αυτή την απόφαση, ούτε στην Άστον Βίλα το αντιλήφθηκαν, ούτε ο κόσμος... Αν κάθε τέτοια επαφή είναι φάουλ τότε δεν θα τελειώνει καμία ομάδα με 11 παίκτες το παιχνίδι» σχολίασε ο κόουτς της Τσέλσι.

-

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διέλυσε την Ντάρμσταντ με εξάρα και φώναξε παρών για Ευρώπη η Χοφενχάιμ-ThemaSports
12/05 @ 19:19

Διέλυσε την Ντάρμσταντ με εξάρα και φώναξε παρών για Ευρώπη η Χοφενχάιμ

Η Χοφενχάιμ νίκησε με το ευρύ 6-0 την -εδώ και αρκετό καιρό- υποβιβασμένη, Ντάρμσταντ και στην τελευταία αγωνιστική θα τα παίξει όλα για όλα με την Μπάγερν Μονάχου για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Κουλούρια και... ανοιχτοί λογαριασμοί και για Γουέστ Μπρομ και Σαουθάμπτον-ThemaSports
12/05 @ 18:49

Κουλούρια και... ανοιχτοί λογαριασμοί και για Γουέστ Μπρομ και Σαουθάμπτον

Γουέστ Μπρομ και Σαουθάμπτον έμειναν στο 0-0, με την πρόκριση στον τελικό των playoffs της Championship να κρίνεται στη ρεβάνς.

Δέχθηκε την ανατροπή από τη Τζένοα και έμπλεξε για τα καλά η Σασουόλο!-ThemaSports
12/05 @ 18:36

Δέχθηκε την ανατροπή από τη Τζένοα και έμπλεξε για τα καλά η Σασουόλο!

Τεράστια ευκαιρία να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού σπατάλησε το απόγευμα της Κυριακής (12/05) η Σασουόλο, η οποία ηττήθηκε και μάλιστα με ανατροπή από τη Τζένοα (2-1), στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Serie A.

ΟΝΕΙΡΙΚΟ ντεμπούτο στο Καμπιονάτο με γκολ και... διπλό για Ζάνο Σάββα! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
12/05 @ 18:07

ΟΝΕΙΡΙΚΟ ντεμπούτο στο Καμπιονάτο με γκολ και... διπλό για Ζάνο Σάββα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ονειρικό ντεμπούτο στη Serie A για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, Ζάνο Σάββα!

Επέστρεψε στην Bundesliga μετά από 13 χρόνια αναμονής η Ζανκτ Πάουλι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
12/05 @ 16:49

Επέστρεψε στην Bundesliga μετά από 13 χρόνια αναμονής η Ζανκτ Πάουλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας μετά από 13 ολόκληρα χρόνια πανηγύρισαν έξαλλα στη Ζανκτ Πάουλι, μετά την εντός έδρας νίκη τους με 3-1 κόντρα στην Όσναμπρικ!

Μαρτίνες για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό: «Θα ήταν όνειρο να σηκώσω αυτό το τρόπαιο»-ThemaSports
12/05 @ 16:23

Μαρτίνες για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό: «Θα ήταν όνειρο να σηκώσω αυτό το τρόπαιο»

Με ποστάρισμα του στα social media, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον αποκλεισμό της Άστον Βίλα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Conference League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ