Σύμφωνα με πορτογαλικό μέσο, η Σπόρτινγκ Λισαβώνας σκέφτεται πλέον να κινηθεί για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη ακόμη κι αν παραμείνει ο Βίκτορ Γιόκερες στην ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πορτογαλική «abola» αποκάλυψε πως πλέον η Σπόρτινγκ Λισαβώνας εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, ακόμη κι αν δεν... μοσχοπουλήσει τον βασικό της στράικερ, Βίκτορ Γιόκερες.

Όταν ο Έλληνας φορ είχε ξεκινήσει να «παίζει» στα ρεπορτάζ της ομάδας της Λισαβώνας αναφερόταν ως μία από τις επιλογές που είχε στην λίστα της η Σπόρτινγκ για την αντικατάσταση του Γιόκερες, που αναμένεται να πουληθεί ακριβά το προσεχές καλοκαίρι.

Ωστόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει στο «στρατόπεδο» των «λιονταριών» της Λισαβώνας, με τον 24χρονο επιθετικό των «πρασίνων» όμως να παραμένει εντός του πλάνου τους. Η διοίκηση της Σπόρτινγκ θέλει με κάθε τρόπο να διατηρήσει στην άκρη του πάγκου της τον Ρούμπεν Αμορίμ, τον οποίο έχουν ήδη πλησιάσει ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Γουέστ Χαμ.

Ένα από τα πράγματα που θεωρεί ως πολύ βασικά ο ίδιος για να συμφωνήσει να παραμείνει στην ομάδα είναι η παραμονή του Γιόκερες στο ρόστερ της ομάδας. Ενώ αυτό θα σήμαινε πως η υπόθεση του Ιωαννίδη θα «πάγωνε», φαίνεται πως αυτό δεν συμβαίνει.

Το όνομά του είναι στην κορυφή της λίστας της Σπόρτινγκ, η οποία έχει ήδη κάνει τις πρώτες της διερευνητικές επαφές με το «τριφύλλι», ώστε να «ζυγίσει» υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσε να υπογράψει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Απ' αυτές προκύπτει πως ο Παναθηναϊκός θα συζητούσε ένα τέτοιο σενάριο μόνο για ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ. Περίπου δηλαδή το ποσό που πλήρωσε η Σπόρτινγκ για να πάρει τον Γιόκερες το περασμένο καλοκαίρι.

Gazzetta.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

A Bola: «Δεν έχει αποφασίσει ο Ολυμπιακός ακόμα για τη ρήτρα του Κάρμο»-ThemaSports
09/05 @ 12:01

A Bola: «Δεν έχει αποφασίσει ο Ολυμπιακός ακόμα για τη ρήτρα του Κάρμο»

Τα δεδομένα για το μέλλον του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό αναλύουν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία.

Ξανά πρωτοσέλιδο ο Ιωαννίδης στη Record-ThemaSports
09/05 @ 11:48

Ξανά πρωτοσέλιδο ο Ιωαννίδης στη Record

Ακόμα μία ημέρα ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί πρώτο θέμα στα πορτογαλικά ΜΜΕ!

ΑΕΚ: Δουλειά στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα-ThemaSports
09/05 @ 11:21

ΑΕΚ: Δουλειά στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα

Η ΑΕΚ εντείνει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Αυτά ζητάει ο Λουτσέσκου από τους παίκτες του ΠΑΟΚ-ThemaSports
09/05 @ 10:19

Αυτά ζητάει ο Λουτσέσκου από τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Μόνο ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τους Πειραιώτες, για τον εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστώ τη Σεβίλλη που με απέλυσε γιατί αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ»-ThemaSports
08/05 @ 18:15

Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστώ τη Σεβίλλη που με απέλυσε γιατί αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μερικές ώρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση με την Άστον Βίλα (09/05, 22:00), για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Παναθηναϊκός: Οι Μπερνάρ-Ιωαννίδης και οι Κώτσιρας-Μπάλντοκ-ThemaSports
08/05 @ 10:43

Παναθηναϊκός: Οι Μπερνάρ-Ιωαννίδης και οι Κώτσιρας-Μπάλντοκ

Ανεβάζει στροφές ενόψει ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φουλάρουν για τη «μάχη» της ερχόμενης Τετάρτης (15/5) με τον ΠΑΟΚ για τη 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ