Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»

Ο Ούλι Χένες επιβεβαίωσε τις επαφές της Μπάγερν Μπονάχου με τον Ραλφ Ράνγκνικ ώστε να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας.

«Ναι, υπάρχουν συζητήσεις με τον Ραλφ Ράνγκνικ που είναι σε εξέλιξη. Νομίζω πως μέσα σε μία εβδομάδα θα έχουμε πάρει μία απόφαση» παραδέχτηκε ο Χένες  μιλώντας στην εφημερίδα της Φρανκφούρτης Frankfurter Allgemeine.

Η διοίκηση της Μπάγερν στράφηκε στη λύση του έμπειρου Γερμανού προπονητή καθώς τόσο ο Τσάμπι Αλόνσο όσο και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποφάσισαν να αρνηθούν την πρόταση των Βαυαρών και να συνεχίσουν στη Λεβερκούζεν και στην εθνική ομάδα της Γερμανίας αντίστοιχα. 

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τσιτσιπάς: «Γλυκόπικρη γεύση, απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσιτσιπάς: «Γλυκόπικρη γεύση, απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

O Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε τα εύσημα στον Ben Shelton για την εμφάνισή του και τη νίκη του, ενώ τόνισε πως για τον ίδιο μένει μια γλυκόπικρη γεύση, όντας περήφανος με το πως πάλεψε στο τουρνουά, αλλά όχι ικανοποιημένος με την εμφάνισή του στο τελευταίο παιχνίδι.