Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»

Ο Ούλι Χένες επιβεβαίωσε τις επαφές της Μπάγερν Μπονάχου με τον Ραλφ Ράνγκνικ ώστε να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας.

«Ναι, υπάρχουν συζητήσεις με τον Ραλφ Ράνγκνικ που είναι σε εξέλιξη. Νομίζω πως μέσα σε μία εβδομάδα θα έχουμε πάρει μία απόφαση» παραδέχτηκε ο Χένες  μιλώντας στην εφημερίδα της Φρανκφούρτης Frankfurter Allgemeine.

Η διοίκηση της Μπάγερν στράφηκε στη λύση του έμπειρου Γερμανού προπονητή καθώς τόσο ο Τσάμπι Αλόνσο όσο και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποφάσισαν να αρνηθούν την πρόταση των Βαυαρών και να συνεχίσουν στη Λεβερκούζεν και στην εθνική ομάδα της Γερμανίας αντίστοιχα. 

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του πρωταθλήματος και η ΚΑΥΤΗ συνέχεια

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του πρωταθλήματος και η ΚΑΥΤΗ συνέχεια

Iσόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στην Κύπρο ανάμεσα σε Απόλλωνα Λεμεσού και Ανόρθωση. Επιστροφή στις νίκες για ΑΠΟΕΛ, εύκολο διπλό για ΑΕΛ.