Υποβιβάστηκε η Σαλερνιτάνα του Κάστανου!

Υποβιβάστηκε η Σαλερνιτάνα του Κάστανου!

Η τρίτη θητεία της Σαλερνιτάνα στη Serie A ολοκληρώθηκε στα τρία χρόνια, έπειτα από την ήττα 0-3 στην έδρα της Φροζινόνε για την 34η αγωνιστική.

Η ομάδα του Γρηγόρη Κάστανου (ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού) έμεινε 16 βαθμούς μακριά από τη 17η θέση (όπου βρέθηκε η αντίπαλός της) και δεν προλαβαίνει να καλύψει τη διαφορά με τέσσερις αγώνες να απομένουν.

Αγνοώντας τη νίκη από τα τέλη Δεκεμβρίου, οδηγήθηκε σε νέα ήττα πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα. Ο Ματίας Σοουλέ με πέναλτι στο 10' και ο Μάρκο Μπρεσιανίνι στο 25' έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, με τον Ναντίρ Τζορτέα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο τέλος.

Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το έκανε κι αυτό ο φετινός Ολυμπιακός: Ισοφάρισε αρνητικό ρεκόρ... 56 ετών!

Το έκανε κι αυτό ο φετινός Ολυμπιακός: Ισοφάρισε αρνητικό ρεκόρ... 56 ετών!

Ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς γκολ για τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι και ισοφάρισε αρνητικό ρεκόρ 56 ετών, με τελευταίο αντίστοιχο σερί να καταγράφεται το 1970.

BEST OF THEMASPORTS