ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΕΛ: "Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και την Λεμεσό να προστατεύσουν το παιχνίδι, τις ομάδες και την εικόνα της πόλης μας"
Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.



Ακολουθήστε μας στο Google news
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Για την ανακοίνωση: «Είναι αλήθεια, παραλάβαμε το σχετικό πόρισμα από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα. Αυτό το πόρισμα αφορά τη διαιτησία και τη χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου. Θα ξεκινήσει εντός των ημερών η έρευνα από τους ανακριτές».
Για τον τελικό κυπέλλου στο ΓΣΠ: «Όπως είναι γνωστό στις 18/5 θα γίνει ο τελικός κυπέλλου στο ΓΣΠ μεταξύ της Ομόνοιας και της Πάφος FC. Η Αστυνομία θα πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Σήμερα γίνεται μία οργανωτική σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟΠ, λαμβάνει μέρος και αρμόδιο μέρος της Αστυνομίας. Η αλήθεια είναι πως τις επόμενες μέρες ενδεχομένως μετά το Πάσχα, θα γίνει και η σύσκεψη ασφαλείας για να παρθούν κάποιες αποφάσεις για τα μέτρα στον συγκεκριμένο αγώνα».