«Θα αρχίσει εντός των ημερών η έρευνα για τα στημένα»

«Θα αρχίσει εντός των ημερών η έρευνα για τα στημένα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για την ανακοίνωση: «Είναι αλήθεια, παραλάβαμε το σχετικό πόρισμα από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα. Αυτό το πόρισμα αφορά τη διαιτησία και τη χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου. Θα ξεκινήσει εντός των ημερών η έρευνα από τους ανακριτές».

Για τον τελικό κυπέλλου στο ΓΣΠ: «Όπως είναι γνωστό στις 18/5 θα γίνει ο τελικός κυπέλλου στο ΓΣΠ μεταξύ της Ομόνοιας και της Πάφος FC. Η Αστυνομία θα πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Σήμερα γίνεται μία οργανωτική σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟΠ, λαμβάνει μέρος και αρμόδιο μέρος της Αστυνομίας. Η αλήθεια είναι πως τις επόμενες μέρες ενδεχομένως μετά το Πάσχα, θα γίνει και η σύσκεψη ασφαλείας για να παρθούν κάποιες αποφάσεις για τα μέτρα στον συγκεκριμένο αγώνα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά τις ήττες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά τις ήττες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά τις ήττες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην 20ή αγωνιστική και 1η του δεύτερου γύρο της διοργάνωσης.