Πόσοι δεν θα φοράνε τα κίτρινα…

Πόσοι δεν θα φοράνε τα κίτρινα…

Το «μαρτύριο» όσων βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ, δεν ολοκληρώθηκε χθες στο γήπεδο «Αλφαμέγα» στο Κολόσσι.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν να δώσουν άλλα τρία παιχνίδια – αγγαρεία, πριν φύγουν για διακοπές.

Από τους παίχτες που διακρίνονται στην φωτογραφία (μετά από γκολ του Μίντσεφ επί της Νέας Σαλαμίνας), οι πλείστοι δεν θα βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία τον Ιούλιο ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Αναμένονται παρά πολλές αλλαγές, με τον σχεδιασμό να έχει ήδη ξεκινήσει. Αβέβαιο είναι και το μέλλον του προπονητή Αλέξη Γαρπόζη. Πηγές απο την καινούργια διοίκηση, περιορίζονται στην τοποθέτηση πως "είναι και ο Αλέξης στη λίστα".  

*Σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκλογική συνέλευση, κατά την διάρκεια της οποίας η διοίκηση υπο τον Νίκο Χριστοδουλίδη θα παραδώσει τα ηνία σε αυτήν του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Παναθηναϊκός που... ομορφαίνει, «καθάρισε» τον ΟΦΗ και πάει Λιβαδειά με το πάνω χέρι για τα playoffs!

Παναθηναϊκός που... ομορφαίνει, «καθάρισε» τον ΟΦΗ και πάει Λιβαδειά με το πάνω χέρι για τα playoffs!

Πανδαισία στη Λεωφόρο και... 4άδα για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους κόντρα στον ΟΦΗ, τον οποία και νίκησαν άνετα 4-1 σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής!