Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!
Με χρυσό σκόρερ τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Κάλιαρι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και να μπει στο 2026 κοιτάζοντας από την κορυφή τους διώκτες της!




Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν να δώσουν άλλα τρία παιχνίδια – αγγαρεία, πριν φύγουν για διακοπές.
Από τους παίχτες που διακρίνονται στην φωτογραφία (μετά από γκολ του Μίντσεφ επί της Νέας Σαλαμίνας), οι πλείστοι δεν θα βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία τον Ιούλιο ενόψει της επόμενης χρονιάς.
Αναμένονται παρά πολλές αλλαγές, με τον σχεδιασμό να έχει ήδη ξεκινήσει. Αβέβαιο είναι και το μέλλον του προπονητή Αλέξη Γαρπόζη. Πηγές απο την καινούργια διοίκηση, περιορίζονται στην τοποθέτηση πως "είναι και ο Αλέξης στη λίστα".
*Σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκλογική συνέλευση, κατά την διάρκεια της οποίας η διοίκηση υπο τον Νίκο Χριστοδουλίδη θα παραδώσει τα ηνία σε αυτήν του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου.
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις