Η Μονακό πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 επί της Λιλ και πάτησε γερά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, ενώ η Μαρσέιγ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Νις και έχασε έδαφος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία τεράστιας σημασίας νίκη πήρε η Μονακό!

Η ομάδα του πριγκιπάτου επικράτησε 1-0 της Λιλ στο «Λουί Ντε» σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 29η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να ανέβει στο +6 από την τέταρτη θέση και να πατήσει πολύ γερά στην τριάδα του Champions League.

Οι Μονεγάσκοι ήταν ανώτεροι σε γενικές γραμμές και βρήκαν τελικά το σημαντικό γκολ με τον Γιουσούφ Φοφανά στο 61ο λεπτό. Η Λιλ, από την πλευρά της, έμεινε τέταρτη και έχει ακόμα πολλές ελπίδες, όμως έχασε την ευκαιρία να μπει γερά στο «κόλπο» του Champions League.

Μεγάλο ματς έλαβε χώρα και στο «Βελοντρόμ», όπου η Μαρσέιγ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Νις. Πλέον, οι Μασσαλοί έμειναν στην όγδοη θέση και απομακρύνθηκαν από τα «καλά» ευρωπαϊκά εισιτήρια, αν και ακόμη έχουν την εναλλακτική του Europa, έχοντας φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Η Νις, από την άλλη, βρίσκεται στους 48 βαθμούς και την πέμπτη θέση, έχοντας ακόμη ισχυρές ελπίδες ακόμη και για Champions League, μετά τις ήττες των Μπρεστ και Λιλ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0 στο 13' με τον Τερέμ Μοφί, ενώ η Μαρσέιγ ανέτρεψε τα δεδομένα με τον Κλος στο 31' και τον Ομπαμεγιάνγκ στο 56'. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, καθώς ισοφαρίστηκαν από τον Μελβίν Μπαρντ στο 72'.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Σαλάχ είναι ο πιο εγωιστής παίκτης που έχω δει»-ThemaSports
04/05 @ 10:49

«Ο Σαλάχ είναι ο πιο εγωιστής παίκτης που έχω δει»

Έντονη κριτική στον Μο Σαλάχ άσκησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Γκρέιαμ Σούνες, τονίζοντας ότι ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είναι εγωιστής.

Αντσελότι: «Ο Κουρτουά θα παίξει κόντρα στην Κάντιθ, πρέπει να βρει ρυθμό»-ThemaSports
04/05 @ 10:21

Αντσελότι: «Ο Κουρτουά θα παίξει κόντρα στην Κάντιθ, πρέπει να βρει ρυθμό»

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια των Μαδριλένων όπως επιβεβαίωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

Κιελίνι: «Ο Ρονάλντο ήθελε να αποδείξει ότι είναι πιο δυνατός από ολόκληρη τη Ρεάλ»-ThemaSports
04/05 @ 09:38

Κιελίνι: «Ο Ρονάλντο ήθελε να αποδείξει ότι είναι πιο δυνατός από ολόκληρη τη Ρεάλ»

Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε για την μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ στην Γιουβέντους, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήθελε να δείξει ότι είναι πιο δυνατός από τους Μαδριλένους.

Χαμός στη Γαλλία: Οπαδοί της Τρουά πέταξαν φωτοβολίδες και οι παίκτες τις... επέστρεψαν πίσω! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/05 @ 09:20

Χαμός στη Γαλλία: Οπαδοί της Τρουά πέταξαν φωτοβολίδες και οι παίκτες τις... επέστρεψαν πίσω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιανόητες σκηνές στην αναμέτρηση της Τρουά με την Βαλανσιέν, όπου διακόπηκε οριστικά, μετά από ρίψη φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο!

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!-ThemaSports
04/05 @ 01:10

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ολλανδίας, με τους οπαδούς της Ρόντα να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο, προτού μάθουν ότι η Χρόνιγκεν στο 95' τους χάλασε τη γιορτή!

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν-ThemaSports
04/05 @ 01:02

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Λανς νίκησε 2-0 στο «Φελίξ Μπολάρ» τη Λοριάν για την 32η αγωνιστική της Ligue 1, παρέμεινε στην προνομιούχο εξάδα κι άφησε προτελευταία την ομάδα της Κορσικής.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ