Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Ελλαδίτης πρώην προπονητής της Δόξας, Γιώργος Πετράκης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα: «Βρίσκομαι στην Κρήτη. Είναι σχεδόν το ίδιο».

Για τον λόγο που αποχώρησε από τη Δόξα: «Με τον πρόεδρο έχω αρίστη σχέση, είχαμε μιλήσει για την τριπλέτα των παιχνιδιών και αν δεν έχουμε ελπίδες για παραμονή, ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να γυρίσω στην οικογένεια μου. Ο πρόεδρος το σεβάστηκε αυτό και εγώ σεβάστηκα την επιθυμία της ομάδας και κάπως έτσι χωρίσαμε».

Για την προσπάθεια που έγινε για παραμονή της Δόξας: «Εκ των υστέρων γνωρίζαμε όταν αναλάβαμε αυτό το έργο, ότι τα ποσοστά δεν είναι υπέρ μας. Δεν το κρύβω όμως ότι το πίστευα. Αυτό κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, όταν φτάσαμε κοντά. Δεν ήταν χαοτική η διαφορά μας. Κάναμε πράγματα τα οποία δεν ήταν αρκετά. Τα παιχνίδια με την Καρμιώτισσα ήταν τα πιο κρίσιμα. Η ομάδα έκανε το comeback για να διεκδικήσει και ήταν βελτιωμένη. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό και η ομάδα θα υποβιβαστεί».

Για το μέλλον του ιδίου: «Οι αγορές στη Κύπρο και στην Ελλάδα μου αρέσουν. Γνωρίζω το πρωτάθλημα. Είμαι σε συζητήσεις και παρακολουθώ τις εξελίξεις και περιμένω να δω αν θα υπάρχει κάποια ευκαιρία, για να μπορώ να πράξω το έργο που θέλω».

Για την εμπειρία του στην Κηφισιά: « Η δουλεία του προπονητή έτσι είναι, η κάθε ομάδα έχει διαφορετικούς στόχους. Αυτό αξιολογείται. Συναναστρεφόμαστε με πολλούς ανθρώπους. Στο ποδόσφαιρο δεν μένει κάτι κρυφό».

Για το ποια ομάδα πιστεύει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό. Το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός σήμερα θα κρίνει πολλά. Δεν νομίζω να πετύχω τον πρωταθλητή. Ίσως αν έχουμε νικητή σήμερα...».

Για το πρωτάθλημα στην Κύπρο: «Μου έχει κάνει εντύπωση η σταθερότητα των δύο πρώτων ομάδων. Το ΑΠΟΕΛ είναι μπροστά από την αρχή και είδαμε την ΑΕΚ με την έλευση του Μπεν Σιμόν, να έχει μια φανταστική σταθερότητα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Αυτό το κάνει και απρόβλεπτο. Θα έδινα ένα πολύ μικρό προβάδισμα στο ΑΠΟΕΛ».

Για το Κύπελλο στην Κύπρο: « Έχουμε την Ομόνοια που παίζει για την ιστορία της και από την άλλη το κίνητρο του πρωτοεμφανιζόμενου για να κατακτήσουν ένα τρόπαιο, είναι αμφίρροπος ο Κυπελλούχος».

Για το αν περίμενε αυτήν την εξέλιξη του Κυπριακού πρωταθλήματος: «Την πρώτη φορά όχι, σε καμία περίπτωση. Την δεύτερη φορά όμως, όταν οποίος δεν συμμετέχει σε αυτό, δεν μπορεί να καταλάβει τη δυναμική. Είναι ανταγωνιστικό, γρήγορο, έχει κόσμο. Είναι σε ανοδική πορεία και άνθρωποι επενδύουν σε γήπεδα και εγκαταστάσεις. Είναι μια διαρκής εξέλιξη».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεδομένο για Γκαγιέγο!-ThemaSports
05/05 @ 22:00

Δεδομένο για Γκαγιέγο!

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο στο διάστημα που ήταν στην Ανόρθωση, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Ορισμοί διαιτητών για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής!-ThemaSports
05/05 @ 17:10

Ορισμοί διαιτητών για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές των αγώνων της 13ης Αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος CYTA ημερομηνίας 07/08.05.2024 που έχουν ως εξής:

Για το πρώτο!-ThemaSports
05/05 @ 13:45

Για το πρώτο!

Ρικάρντο Σα Πίντο και Ραν Μπεν Σιμόν θα διεκδικήσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα στην Κύπρο

Πρωταθλητές... ΠΑΣΧΑ - Ποιοι έκαναν Ανάσταση στην κορυφή!-ThemaSports
04/05 @ 22:02

Πρωταθλητές... ΠΑΣΧΑ - Ποιοι έκαναν Ανάσταση στην κορυφή!

Ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε την πρώτη θέση καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία (72 βαθμοί) της ΑΕΚ και κάνει Πάσχα στην πρώτη θέση.

Σα Πίντο – Μπεν Σιμόν: Η σημαντικότερη παρτίδα…-ThemaSports
04/05 @ 12:55

Σα Πίντο – Μπεν Σιμόν: Η σημαντικότερη παρτίδα…

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στις 11 Μαΐου στο ΓΣΠ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική-ThemaSports
03/05 @ 15:14

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αναλύει και επεξηγεί φάσεις από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta για καλύτερη κατανόηση των αποφάσεων των διαιτητών και του VAR, της εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας και του πρωτοκόλλου του VAR. 

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ