Ανακοίνωση από τη Θύρα 9:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ

Το Σάββατο η ομάδα μας δίνει τον τελευταίο αγώνα, για να κλείσει μια μαγική χρονιά που κανένας δεν πίστευε ότι θα ζήσει. Μια τελευταία μάχη, επιστέγασμα μας απίστευτης πορείας, που αφήνει ένα έντονο συναίσθημα υπερηφάνειας για όλα αυτά που έχουμε καταφέρει.

Το στοίχημα απέναντι στους ίδιους μας τους εαυτούς και απέναντι στην ιστορία έχει ήδη κερδηθεί, και όσοι προσπαθούν να το μειώσουν ας βάλουν τις απόψεις τους εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος. Περήφανοι ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ που με τους αγώνες μας καταφέραμε τα πάντα, και αναγκάσαμε τόσους και τόσους να μιλάνε για εμάς με σεβασμό.

Η άνοδος στην πρώτη κατηγορία είναι η επιτομή μιας ποδοσφαιρικής πορείας που ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια. Ένα διάστημα όπου όλα αυτά που ζήσαμε μοιάζουν σαν μυθιστόρημα βγαλμένο από ένα παράλληλο σύμπαν. Και είναι κάτι που δεν θα ζήσουν πολλοί. Μια ουτοπία στην κοσμοθεωρία του σήμερα και μια αλλιώτικη φωνή κόντρα στην μόδα των καιρών.

Ανεπηρέαστοι και αδιάλλακτοι από την λάσπη που μας ρίξανε, χωρίς να θυσιάσουμε τίποτα από όλα αυτά που πρεσβεύουμε. Για όλα αυτά που έχουμε καταφέρει λοιπόν, πάμε να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, σε όσους ήρθαν και σε αυτούς που έφυγαν πριν προλάβουν να φτάσουν μαζί μας μέχρι εδώ.

Ξεκινάμε την Παρασκευή λοιπόν με το καθιερωμένο Pre-Game στον Κεντρικό μας μέχρι το ξημέρωμα. Το Σάββατο ο Κεντρικός θα ανοίξει από νωρίς για να στηθεί το πάρτι της ανόδου και καλούμε ΟΛΟ τον κόσμο να είναι παρών. Θα στηθούν οθόνες για να δούμε το παιχνίδι και με το τέλος του αγώνα οι Λεβέντες που φοράνε και τιμάνε περήφανα το Τριφύλλι στο στήθος θα φτάσουν σε εμάς για να τους υποδεχτούμε όπως πρέπει, όπως δεν φαντάζονται.

Το Σάββατο εκείνο που θα ζήσει η Λευκωσία θα το θυμάται για πολύ καιρό!
Το Σάββατο θα παραλύσουμε την Λευκωσία σε μια μεγαλειώδη πορεία από τον Κεντρικό μας!
Το Σάββατο γιορτάζει η ΘΥΡΑ 9, γιορτάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ!
Το Σάββατο γιορτάζει ο ΛΑΟΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

Υ.Γ. Την Τετάρτη 1 του Μάη όλοι στην ετήσια πορεία υπέρ του εργατικού κινήματος. Συγκέντρωση στις 10 στον κεντρικό μας σύνδεσμο. Η 1η ΤΟΥ ΜΑΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ, Η1Η ΤΟΥ ΜΑΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξανά στα δύσκολα, αλλά ο... βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται!-ThemaSports
21/05 @ 21:40

Ξανά στα δύσκολα, αλλά ο... βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται!

Η απόφαση της διοίκησης της Ομόνοιας 29ης Μαΐου να δώσει τα χέρια με τον Γιώργο Πετράκη, δείχνει ξεκάθαρα ότι οι «πράσινοι» τη νέα σεζόν, δεν έχουν σκοπό να αγωνιστούν στην Α' κατηγορία για τη... χαρά της συμμετοχής όπως ίσως κάποιοι να νομίζουν, αλλά θα έχουν ως στόχο την παραμονή τους.

ΕΠΙΣΗΜΟ για Πετράκη στην Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
21/05 @ 14:59

ΕΠΙΣΗΜΟ για Πετράκη στην Ομόνοια 29Μ

Η Ομόνοια 29ης Μαίου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ελλαδίτη προπονητή, Γιώργου Πετράκη.

Σε συζητήσεις με Νεόφυτο Μιχαήλ...-ThemaSports
21/05 @ 13:24

Σε συζητήσεις με Νεόφυτο Μιχαήλ...

Επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29ης Μαίου για τον Νεόφυτο Μιχαήλ.

«Συμφωνήσαμε με τον κ. Πετράκη - Εξετάζεται ο Νεόφυτος Μιχαήλ»-ThemaSports
21/05 @ 11:17

«Συμφωνήσαμε με τον κ. Πετράκη - Εξετάζεται ο Νεόφυτος Μιχαήλ»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 του εκπρόσωπου Τύπου της Ομόνοιας 29Μ, Μιχέλη Φιλίππου

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ