Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ!

Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ!

Ντέρμπι ανόδου μόνο στα χαρτιά! Η Λέστερ συνέτριψε με 5-0 τη Σαουθάμπτον εντός έδρας με τρομερό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο και είναι πλέον αγκαλιά με την απευθείας άνοδο στην Premier League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τις «αλεπούδες» ο 20χρονος Φαταγού, που έκανε χατ τρικ ανοίγοντας αρχικά το σκορ στο 25’.

Το 1-0... κόλλησε για μπόλικη ώρα, ωστόσο ξεχείλωσε απότομα μέσα σε ένα 19λεπτο στο δεύτερο μέρος.

Ο Εντιντί έκανε το 2-0 στο 62’, με τον Φαταγού να σκοράρει ξανά στο 75’.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βάρντι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Γκανέζο να ξαναχτυπά στο 81’ για να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Πλέον, η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα είναι στο +4 από τη Λινς και στο +5 από την Ίπσουιτς (ένα ματς λιγότερο) και με δύο αγωνιστικές να απομένουν στην Championship, μία νίκη ακόμα είναι αρκετή για να επιστρέψει άμεσα στα σαλόνια η Λέστερ.

Όσο για τη Σαουθάμπτον; Ετοιμάζεται για τα playoffs...

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκ με τις λεπτομέρειες φρικτού εγκλήματος: 41χρονος στραγγάλισε και πολτοποίησε σε μπλέντερ τη σύζυγό του

Σοκ με τις λεπτομέρειες φρικτού εγκλήματος: 41χρονος στραγγάλισε και πολτοποίησε σε μπλέντερ τη σύζυγό του

Στην υπόθεση άγριας δολοφονίας που είχε προκαλέσει σοκ πέρυσι την Ελβετία και είχε συγκλονίσει τα διεθνή ΜΜΕ, οι αρχές απήγγειλαν κατηγορίες σε βάρος του 41χρονου άνδρα που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με πρωτοφανή αγριότητα τη σύζυγό του, πρώην φιναλίστ στα καλλιστεία της Miss Switzerland.