Θα ψάξει το «μπαμ» με την απόκτηση του Γιαμάλ!

Θα ψάξει το «μπαμ» με την απόκτηση του Γιαμάλ!

Θα ψάξει το «μπαμ» με την απόκτηση του Γιαμάλ το ερχόμενο καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν!

Όπως αποκάλυψε η «Parisien», επιβεβαιώνοντας ρεπορτάζ της ισπανικής «Marca» που είχε δημοσιευτεί πριν από μερικές εβδομάδες, οι πρωταθλητές Γαλλίας θα προσπαθήσουν να εντάξουν στο ρόστερ τους το παιδί-θαύμα της Μπαρτσελόνα, θέλοντας να ολοκληρώσουν μια μεταγραφική κίνηση που θα... ταράξει τα νερά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!

Παρά τη δεδομένη δυσκολία του εγχειρήματός της, η Παρί είναι διατεθειμένη να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Γιαμάλ, δεδομένου ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει... ξεφορτωθεί και το πολύ βαρύ συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γιαμάλ έχει προλάβει να πραγματοποιήσει 45 εμφανίσεις με 6 γκολ και 8 ασίστ φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Θετική εξέλιξη: Ξύπνησε η 46χρονη που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της στη Λεμεσό

Θετική εξέλιξη: Ξύπνησε η 46χρονη που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της στη Λεμεσό

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την 46χρονη μητέρα, η οποία τραυματίστηκε από πυροβολισμό που δέχθηκε από τον αστυνομικό σύζυγό της στις 30 Ιουνίου στη Λεμεσό.