«Χρυσάφι» το πριμ στους Νέους του Ολυμπιακού

«Χρυσάφι» το πριμ στους Νέους του Ολυμπιακού

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός "ξετρελάθηκε" από το έπος της Κ19 και δίνει απίστευτο ποσό ως πριμ για την ιστορική επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι ανεπανάληπτο και σήκωσε το Youth League, διαλύοντας τη Μίλαν με 3-0 στον μεγάλο τελικό. Άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά το ιστορικό επίτευγμα και πρώτος από όλους ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος φίλησε και σήκωσε στον ουρανό την ευρω-κούπα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λοιπόν, είχε "τάξει" πριμ ύψους 500.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης του ευρωπαϊκού τροπαίου από την Κ19 αλλά τα όσα "οργιαστικά" έκαναν οι Πειραιώτες στον τελικό κόντρα στη Μίλαν δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σοβαρότατη αύξηση του συγκεκριμένου ποσού. Για την ώρα, πάντως, δεν έχει γνωστοποιηθεί για πόσα χρήματα ακριβώς μιλάμε αλλά το ποσό θα... ζαλίζει!


Θυμίζουμε, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε την κατάκτηση του Youth League από τον Ολυμπιακό σε όλους τους Έλληνες, αποθέωσε τα ταλέντα της Κ19 της ομάδας και τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να τους δοθούν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Sportdog.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

Με την Ομόνοια να κυριαρχεί, χάρη στην παρουσία επτά ποδοσφαιριστών της στην κορυφαία ενδεκάδα της Cyprus League by Stoiximan, την ανακήρυξη του Willy Semedo και της Olga Iordachiusi ως «The Best Players by Unicars» στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, καθώς και την ανάδειξη του Henning Berg ως κορυφαίου προπονητή, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της σεζόν.