Παρελθόν από τον Άρη ο Σίλντενφελντ - Η ανακοίνωση της Λεμεσιανής ομάδας

Παρελθόν από τον Άρη ο Σίλντενφελντ - Η ανακοίνωση της Λεμεσιανής ομάδας

Παρελθόν από την Ακαδημία του Άρη αποτελεί ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, όπως ανακοίνωσε η Λεμεσιανή ομάδα.

Αναλυτικά:

«Η ακαδημία του ΑΡΗ ανακοινώνει ότι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας των Κ19.

Ο Γκόρντον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του ΑΡΗ τα τελευταία 3 χρόνια, όχι μόνο ως προπονητής αλλά και ως παίκτης.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας για την αφοσίωση και τη συμβολή του στον ΑΡΗ κατά τη διάρκεια των 3 αυτών χρόνων.

Το πάθος του και η σωστή καθοδήγηση των νεαρών παικτών μας ήταν ανεκτίμητη. Ευχόμαστε στον Γκόρντον καλή τύχη στη μελλοντική προπονητική του καριέρα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Νικολά Ανελκά ήταν και παρεξηγημένος και εχθρός του εαυτού του

Ο Νικολά Ανελκά ήταν και παρεξηγημένος και εχθρός του εαυτού του

Υπάρχουν στιγμές, καταστάσεις ή πρόσωπα στα οποία η έννοια του ξεχωριστού και του συνηθισμένου δεν είναι αντιφατική. Δεν είναι ακριβώς ταυτόσημη, ωστόσο έχει μία ικανότητα να συνδέεται.