Ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πετρολίνα ΑΕΚ:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πετρολίνα ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει την καλαθοσφαιρική Ανόρθωση για τα συγχαρητήρια που μας έδωσε μετά την λήξη ενός συναρπαστικού αγώνα που καθόρισε την τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Αντιλαμβανόμαστε την πίεση που υπάρχει σε μια ομάδα, η οποία προσπαθεί να κάνει πρωταθλητισμό για πρώτη φορά στην ιστορία της και να μπει σφήνα στις υπόλοιπες ομάδες, αλλά θεωρούμε ότι οι φωνές για την διαιτησία του αγώνα είναι άστοχες.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις το οποίο παίχτηκε ως τα τελευταία δευτερόλεπτα λόγω και της διαφοράς 8 πόντων που έπρεπε να καλυφτεί.

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί βλέποντας ξανά το παιχνίδι και ειδικά τα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα εάν οι αποφάσεις που παρθήκαν από τους παίχτες των δύο ομάδων και όχι των διαιτητών, καθόρισαν την τύχη του αγώνα και την τελική διαφορά και να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Ευχόμαστε στην ομάδα της Ανόρθωσης καλή επιτυχία στους ημιτελικούς με τον Κεραυνό.

Με εκτίμηση

Διοικητικό Συμβούλιο Πετρολίνα ΑΕΚ».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερη νίκη για τον Κεραυνό με ανατροπή επί της Ανόρθωσης-ThemaSports
01/05 @ 22:17

Δεύτερη νίκη για τον Κεραυνό με ανατροπή επί της Ανόρθωσης

Κάνοντας αντεπίθεση μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο Κεραυνός επικράτησε με 78-72 της Ανόρθωσης στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» και έκανε το 2-0 στη σειρά της ημιτελικής φάσης της ΟΠΑΠ Basket League και θέλει άλλο ένα ροζ φύλλο για να προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης.

Πήρε το «διπλό» η ΑΕΚ και έκανε το 2-0 στις νίκες! -ThemaSports
30/04 @ 21:52

Πήρε το «διπλό» η ΑΕΚ και έκανε το 2-0 στις νίκες!

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Λευκόθεο ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα και στην Πετρολίνα ΑΕΚ που ήταν το δεύτερο για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ για το πρωτάθλημα της ΟΠΑΠ Basket League και για το ζευγάρι των θέσεων 1 & 4.

Διπλό ο Κεραυνός και 1-0 επί της Ανόρθωσης-ThemaSports
27/04 @ 21:53

Διπλό ο Κεραυνός και 1-0 επί της Ανόρθωσης

Με διπλό ο Κεραυνός «έσπασε» την έδρα της Ανόρθωσης, κερδίζοντας με 76-68, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης της ΟΠΑΠ Basket League και έκανε το 1-0 στη σειρά.

Άνετη νίκη για την ΑΕΚ επί του ΑΠΟΕΛ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ της Basket League (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)-ThemaSports
26/04 @ 21:44

Άνετη νίκη για την ΑΕΚ επί του ΑΠΟΕΛ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ της Basket League (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Με νίκη της Πετρολίνα ΑΕΚ, άνοιξε η αυλαία για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ, καθώς στην αναμέτρηση που έγινε στο «Κίτιον» που ήταν και η πρώτη για το ζευγάρι των θέσεων 1 & 4, κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα με 85-71.

Αρχίζει η ημιτελική φάση της ΟΠΑΠ Basket League  -ThemaSports
25/04 @ 22:24

Αρχίζει η ημιτελική φάση της ΟΠΑΠ Basket League

Στην ημιτελική φάση περνάει η ΟΠΑΠ Basket League, καθώς το επόμενο διήμερο θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες της σειράς, με τις ομάδες που είχαν την ψηλότερη θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου να έχουν το προβάδισμα της έδρας στα δυο ζευγάρια.

Νίκη για τον Κεραυνό-ThemaSports
22/04 @ 20:59

Νίκη για τον Κεραυνό

Ο Κεραυνός νίκησε με 75-61, εκτός έδρας την ΑΕΛ...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ