Σαν σήμερα (27/4/11)  η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-0 από το Μπερναμπέου, με τον Λιονέλ Μέσι να βάζει φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του στη νίκη των μπλαουγκράνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

 

Οι μεγάλες βραδιές του Λιονέλ Μέσι μέσα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάρα πολλές. Ο Αργεντινός πολλάκις έχει πληγώσει τους μερένγκες μέσα στο σπίτι τους και σαν σήμερα (27/4) πριν εννέα χρόνια έγραψε μια από τις πιο χρυσές σελίδες του στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου, που είχε τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της.

Ήταν 27 Απριλίου 2011, όταν οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Ο αγώνας παρέμενε στη λευκή ισοπαλία ως το 75ο λεπτό, μέχρι να πάρει τ' όπλο του ο Μέσι και να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα.

Με κοντινή προβολή στο 76' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και στο 87' πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, γράφοντας το τελικό 0-2. Πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε μια υπέροχη ενέργεια και με τέλειο δεξί πλασέ νίκησε τον Κασίγιας και έδωσε τεράστιο προβάδισμα στη Μπάρσα ενόψει της ρεβάνς.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference, Φιορεντίνα!-ThemaSports
10/05 @ 00:20

Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference, Φιορεντίνα!

«Ερυθρόλευκο» έπος γράφτηκε το βράδυ της Παρασκευής (09/05) ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά την Άστον Βίλα, αυτή τη φορά στο… φλεγόμενο «Γ. Καραϊσκάκης», πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός, η Ελλάδα παίρνει την 15η θέση!-ThemaSports
10/05 @ 00:12

Αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός, η Ελλάδα παίρνει την 15η θέση!

Με τις δύο νίκες του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα, η Ελλάδα πάει να πάρει στο φώτο-φίνις την 15η θέση και να επανακτήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αρνήθηκε να αναλάβει ο Πότερ!-ThemaSports
09/05 @ 23:27

Αρνήθηκε να αναλάβει ο Πότερ!

Απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Άγιαξ ο Γκρέιχαμ Πότερ!

Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φλικ! -ThemaSports
09/05 @ 22:53

Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φλικ!

Μια απογοητευτική χρονιά για την Μπάγερν Μονάχου οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, με την ομάδα να μένει εκτός και από τον τελευταίο τίτλο που διεκδικούσε, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League.

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» έως το 2025 ο Ζορζίνιο-ThemaSports
09/05 @ 21:28

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» έως το 2025 ο Ζορζίνιο

«Έδεσε» τον Ζορζίνιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 η Άρσεναλ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ