Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης, με την οποία παρουσιάζουν το πλάνο τους για την εξόφληση του «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ανακοίνωση 22.04.2024
Απανταχού Ανορθωσιάτες, Γνήσιοι Βαρωσιώτες,
Ωσάν ο Ιστορικότερος Σύλλογος του τόπου, βρεθήκαμε πολλές φορές αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες τις οποίες και αντιμετωπίσαμε. Όπως είχαμε αναφέρει την Τετάρτη σήμερα ανακοινώνουμε το πλάνο εξόφλησης του γηπέδου.
Το 1986 οι γονείς μας και οι παππούδες μας έδωσαν σάρκα και οστά στο όνειρο του ιδιόκτητου σταδίου στην προσφυγιά. Ο καθένας από το υστέρημα του. Κάποιοι έβαλαν τα τούβλα, κάποιοι το μπετόν. Εμείς σήμερα καλούμαστε να εξασφαλίσουμε την οικονομική του ακεραιότητα.
Σαν οργανωμένο σύνολο αλλά και σαν αναπόσπαστο κομμάτι της Ανόρθωσης, ειναι υποχρέωση μας να μπούμε ασπίδα σε ότι πιο πολύτιμο έφεραν οι παππούδες μας από την Αμμόχωστο.
Καλούμε όλους τους αγνούς Ανορθωσιάτες όπως στηρίξουν την γιγαντιαία προσπάθεια που ξεκινά άμεσα μέσω των παρακάτω τρόπων :
1. Εισφορά μέσω της ιστοσελίδας που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό.
2. Ομάδες ατόμων ανά επαρχία θα επισκεφθούν διάφορες επιχειρήσεις για να συνεισφέρουν και αυτές με τον τρόπο τους.
3. Άτομα του οργανωμένου συνόλου θα επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά είτε διά προσώπου με άτομα που διετέλεσαν σε Δ.Σ. του Σωματείου τα τελευταία 15 χρόνια αλλά και με άλλους Ανορθωσιάτες με οικονομική δυνατότητα που εξέφρασαν την πρόθεση να βοηθήσουν.
Στο σημείο αυτό ετοιμάζονται αναμνηστικά δώρα τα οποία θα δίνονται ως αναμνηστικό και ευχαριστώ στον κόσμο που θα συνδράμει για να επιτύχουμε τον στόχο μας. Τα αναμνηστικά δώρα θα είναι συναισθηματικής αξίας βάση και του ποσού εισφοράς όπως διαχωρίζονται στην σελίδα. Τα αντικείμενα αυτά θα παρουσιαστούν στο επόμενο διάστημα αφού ο χρόνος που είχαμε για να ετοιμαστούν δεν ήταν αρκετός. Το οργανωμένο σύνολο θα συνεισφέρει το συνολικό ποσό των €10,000 ως έναρξη της καμπάνιας. Ως εγκυρότητα των εισφορών σας οι αποδείξεις θα φέρουν την σφραγίδα που απεικονίζεται στην εικόνα μας.
Θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια τόσο μέσω της σελίδας όπου όποιος το δηλώνει μπορεί να αναφέρεται και ονομαστικά η εισφορά του με λεπτομέρειες (Ημερομηνία/ Αρ. απόδειξης/ Ποσό εισφοράς) αλλά και με εβδομαδιαίες ενημερώσεις από πλευράς μας. Στην σελίδα θα φαίνεται και η «μπάρα προόδου» και ο στόχος τίθεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Όλη αυτή η καμπάνια θα τρέξει από σήμερα μέχρι τέλος Μαΐου. Με το τέλος του χρονοδιαγράμματος θα δούμε τι έχουμε κάνει και υποσχόμαστε στον κόσμο ότι θα μιλήσουμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται.
https://antonispapadopoulos.com/
"Περήφανος κόσμος, Ένδοξη Ιστορία, το γήπεδο ανήκει στην Μεγάλη κυρία".»
Ένα τετράλεπτο ξέσπασμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για την Πάφο για να πετύχει δύο γκολ κόντρα στον Απόλλωνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» και να επικρατήσει με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη από τον ΑΠΟΕΛ, να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/04 @ 16:45
Συνέντευξη στο Belligol παραχώρησε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Μάουρο Καμορανέζι, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε, πως η πρώτη φορά που δέχθηκε πρόταση από Κυπριακή ομάδα, ήταν πριν από τέσσερα χρόνια!
21/04 @ 13:34
Χωρίς τον Μάουρο Καμορανέζι θα συνεχίσει η Ανόρθωση.
19/04 @ 21:25
Μήνυμα από τον πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκο Πραστίτη με το οποίο στέλνει τις ευχές του για το Πάσχα.
19/04 @ 11:20
Πριν μερικά 24ωρα, βγήκε προς τα έξω, ότι έχει ναυαγήσει οριστικά το ενδεχόμενο εμπλοκής του Μίντο, στην διαχείριση της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης.
19/04 @ 10:56
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του wearebrighton.com, η Μπράιτον έχει στείλει σκάουτερ στην Κύπρο για να παρακολουθήσει από κοντά τον 19χρονο επιθετικό της Ανόρθωσης, Ευαγόρα Χαραλάμπους.
17/04 @ 07:31
Η περίπτωση συνεργασίας της Ανόρθωσης με τον Αιγύπτιο Μίντο, βάσει των τελευταίων πληροφοριών, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
BEST OF THEMASPORTS