Πόλυς Χαραλάμπους

Την Πέμπτη θα γίνει η διαδικασία αλλαγής φρουράς στα διοικητικά πράγματα της ΑΕΛ. Η εκλογική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 25/4, αντί την Τετάρτη (24/4).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βασικά ο πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, θα παραδώσει την σκυτάλη στον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. Τα μέλη θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης δια βοής, στο συνδυασμό του νέου διοικητικού ηγέτη.

Πληροφορούμαστε, ότι ο καινούργιος πρόεδρος σκοπεύει να το… πάει αλλιώς, σε σχέση με τον προκάτοχο του. Αναμένεται να κάμει φρεσκάρισμα προσώπων στο διοικητικό προσωπικό της εταιρίας. Θέλει να αλλάξει το πρόσωπο που θα «βγάζει» η ΑΕΛ προς τα έξω, αλλά και να απεμπλακεί από πρόσωπα που ήταν ταυτισμένα με τις προηγούμενες διοικήσεις…

Πρόθεση του είναι η πρόσληψη αθλητικού διευθυντή, ο οποίος θα έχει πολλές εξουσίες στο κεφάλαιο σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Προς το παρών, δεν υπάρχει σίγουρη πληροφορία, για το αν ανανεωθεί η συνεργασία με τον Αλέξη Γαρπόζη. Όταν του δόθηκαν τα ηνία, για διαδοχή του Φινλανδού Τόνι Κόσκελα, η συμφωνία ήταν μέχρι τον Μάιο του 2024.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΛίστας ο Κόουλμαν - Η ανακοίνωση-ThemaSports
25/05 @ 13:20

ΑΕΛίστας ο Κόουλμαν - Η ανακοίνωση

Ο Ουαλός τεχνικός Κρις Κόουλμαν αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

Αλλάζει τον προπονητή φυσικής κατάστασης η ΑΕΛ-ThemaSports
25/05 @ 11:00

Αλλάζει τον προπονητή φυσικής κατάστασης η ΑΕΛ

Ο Σωτήρης Ρουσσής με ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ΑΕΛ

Μεταξύ Λάρνακας και Λεμεσού ο Λέτζιακς! -ThemaSports
24/05 @ 11:10

Μεταξύ Λάρνακας και Λεμεσού ο Λέτζιακς!

Από τις αρχές της εβδομάδας, έχει βγει προς τα έξω ότι η Νέα Σαλαμίνα ενδιαφέρεται σοβαρά για να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιάν Λέτζιακς.

Τα νέα γραφεία της ΑΕΛ (Φωτογραφία)-ThemaSports
22/05 @ 19:15

Τα νέα γραφεία της ΑΕΛ (Φωτογραφία)

Σημαντική εξέλιξη στην ΑΕΛ Λεμεσού

Νέες δηλώσεις Λεβέντη: «Να δείξουμε στον κόσμο με έργα, ότι αυτό που πάμε να φτιάξουμε είναι αντάξιο της ιστορίας της ΑΕΛ»-ThemaSports
22/05 @ 15:10

Νέες δηλώσεις Λεβέντη: «Να δείξουμε στον κόσμο με έργα, ότι αυτό που πάμε να φτιάξουμε είναι αντάξιο της ιστορίας της ΑΕΛ»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος μίλησε για το κεφάλαιο «νέος προπονητής» και όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της Λεμεσιανής ομάδας αυτή την περίοδο.

«ΟΧΙ» από Κέρκεζ...-ThemaSports
22/05 @ 12:04

«ΟΧΙ» από Κέρκεζ...

Όπως αποκάλυψε σε σημερινές (22/05) ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Νικόλας Λεβέντης, η νέα διοίκηση της ΑΕΛ έκανε πρόταση στον Ντούσαν Κέρκεζ για να αναλάβει ξανά το «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας, αλλά απάντησε αρνητικά...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ