Πόλυς Χαραλάμπους

Διαβάζουμε καθημερινώς πολλά και διάφορα, που φανερώνουν ότι η κατάσταση στην Ανόρθωση, βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο. Σε αγωνιστικό, οργανωτικό, διοικητικό και οικονομικό επίπεδο…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Γι’ αυτό και λίγοι ξαφνιάστηκαν, όταν άκουσαν ότι δέχθηκε πεντάρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφο. Μπορούσε να ήταν και πιο βαρύ το αποτέλεσμα σε βάρος της.

Ο Γιάννης Οκκάς, επιλέγει να χρησιμοποιεί παίχτες που έχει γνωστοποιηθεί ήδη επίσημα, ότι για οικονομικούς λόγους θα φύγουν από την ομάδα. Όπως και άλλους, που είναι θέμα χρόνου, η κίνηση εκ μέρους τους (μέσω προσφυγής) για να μείνουν ελεύθεροι.

Για παράδειγμα ο Σέρχιο Καστέλ, ήταν βασικός στο ματς με την Πάφο, παρότι δεν είχε όρεξη να αγωνιστεί. Περί τα μέσα του ημιχρόνου είχε στείλει μήνυμα στον προπονητή να τον κάμει αλλαγή και να βάλει κάποιο νεαρό στη θέση του…

Παρόλα αυτά ο Οκκάς, επέμενε να τον κρατά μέσα, τον αντικατέστησε με τον Τζουλίου στο 86’.

Ο Περέα που βρισκόταν στον πάγκο, δεν ήθελε να μπει ούτε αλλαγή. Αντικατέστησε, μάλλον με το ζόρι τον Φερέιρα, επίσης στο 86ο λεπτό. Πληροφορούμαστε, ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που ήρθε τον Γενάρη, πιθανότατα θα είναι ο επόμενος που θα σηκωθεί να φύγει…

Ούτε ο Γουαρίς, ήθελε να αγωνιστεί, ήταν ένας από τους παίχτες που δεν χρησιμοποιήθηκε στο ματς του Παφιακού.

Γενικότερα, οι παίχτες που βρίσκονται με το ενάμισι πόδι εκτός «Αντώνης Παπαδόπουλος», διεμήνυσαν στον Κύπριο τεχνικό, πως θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιούσε και παίχτες από την Κ-19, χθες απέναντι στην παρέα των Ζάιρο και Τάνκοβιτς.

Αν και την Παρασκευή, είχε αναρτηθεί ένα βίντεο στα Σόσιαλ Μήντια της ομάδας, που έδειχνε τον Οκκά να δίδει ιδιαίτερη σημασία σε παίχτες της δεύτερης ομάδας στην προπόνηση, εν τέλει επέλεξε να στηριχθεί (ξανά) στους… φευγάτους.

Δεν φαίνεται να τον επηρεάζει, για να δώσει τόπο στα νιάτα στα τελευταία παιχνίδια, ο βοηθός του Αντρέας Δαρείος. Από τότε που ανέλαβε πρώτος προπονητής ο Οκκάς, ο συγκεκριμένος άλλαξε καθήκοντα. Από προπονητής της Κ-19, μετακόμισε στην επαγγελματική ομάδα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»-ThemaSports
03/05 @ 12:45

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»

Επίσης αναφέρουν πως υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Κτηματική εταιρεία για να δουν τι άλλες κινήσεις έχουν γίνει αλλά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
02/05 @ 15:30

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Ανόρθωσης.

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος; -ThemaSports
02/05 @ 13:47

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος;

Τις τελευταίες μέρες, έγιναν αρκετές διεργασίες και ζυμώσεις για να αντιμετωπιστεί η σοβαρότατη κρίση στην Ανόρθωση. Βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν, ο Χρήστος Χατζηστεφάνου, είναι ο επικρατέστερος να ηγηθεί του σωματείου.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/05 @ 15:03

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο με τους παλαίμαχους να στέλνουν μήνυμα στήριξης για την εκστρατεία σωτηρίας δημοσίευσε η Ανόρθωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ