Από τον παράδεισο στην κόλαση και ξανά στον παράδεισο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ προηγήθηκε 3-0 της Κόβεντρι, είδε τον σύλλογο της Championship να επιστρέφει και να ισοφαρίζει σε 3-3, ωστόσο τελικά επικράτησε 4-2 στα πέναλτι, κλείνοντας θέση για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σίτι.

Με μία κατηγορία να χωρίζει τους δύο αντιπάλους, οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν να επιβεβαιώνουν την ανωτερότητά τους παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο.

Ο ΜακΤόμινεϊ άνοιξε το σκορ στο 23’, με τον Μαγκουάιρ να κάνει το 2-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Στο 58’, ο Φερνάντες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ωστόσο κάπου εκεί οι ”sky blues” ξύπνησαν!

Στο 71’, ο Σιμς μείωσε σε 3-1 για την ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Ο’Χαρ έκανε το 3-2 και έβαλε φωτιά στον ημιτελικό.

Οι τυπικά γηπεδούχοι το πίστεψαν και άρχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, ωστόσο ο Ονάνα κρατούσε το προβάδισμα υπέρ της Γιουνάιτεντ μέχρι τις καθυστερήσεις.

Τότε, ένα ανόητο χέρι του Γουάν-Μπισάκα έφερε πέναλτι για την Κόβεντρι, με τον Ράιτ να ευστοχεί από τη λευκή βούλα και να στέλνει το ματς στην παράταση!

Το έξτρα ημίωρο ξεκίνησε με δοκάρι του Φερνάντες, με την ομάδα του Τεν Χαγκ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να βλέπει συχνά την Κόβεντρι να απειλεί στην κόντρα.

Μάλιστα, στο 116’ ήταν η σειρά των ”sky blues” να στερηθούν το γκολ από το δοκάρι, με τον Σιμς να χάνει για χιλιοστά ένα τεράστιο γκολ!

Στις δε καθυστερήσεις, ο Τορπ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά και σόκαρε τη Γιουνάιτεντ, όμως κατόπιν χρήσης VAR, το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ...

Κάπως έτσι, η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Εκεί τα πράγματα ξεκίνησαν άσχημα για τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς ο Κασεμίρο έστειλε την μπάλα πάνω στον Κόλινς, όμως μία επέμβαση του Ονάνα και ένα πέναλτι άουτ έφεραν το 4-2 για τη Γιουνάιτεντ, που γλίτωσε από κάζο μεγατόνων και έκλεισε θέση για τον τελικό.

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιούργκεν, εσύ την «πλήγωσες»: Μήπως τελικά, η σεζόν της Λίβερπουλ τελείωσε στις... 26 Ιανουαρίου;-ThemaSports
03/05 @ 21:19

Γιούργκεν, εσύ την «πλήγωσες»: Μήπως τελικά, η σεζόν της Λίβερπουλ τελείωσε στις... 26 Ιανουαρίου;

Θέλει να φύγει, το έχει αποφασίσει, το κρύβει από όλους και το ανακοινώνει ξαφνικά, ένα πρωί, στα τέλη Ιανουαρίου. Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αφήσει τη Λίβερπουλ, ο «κύκλος» έκλεισε.

«Αυτό είναι ντροπή»: Το email που έστειλε ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στο προσωπικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!-ThemaSports
03/05 @ 20:48

«Αυτό είναι ντροπή»: Το email που έστειλε ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στο προσωπικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Εκνευρισμός, νεύρα και έντονη δυσαρέσκεια από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για το προσωπικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Γουάντα Νάρα υπέγραψε συμβόλαιο με πλατφόρμα περιεχομένου για ενηλίκους αντίστοιχη του Onlyfans! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
03/05 @ 20:23

Η Γουάντα Νάρα υπέγραψε συμβόλαιο με πλατφόρμα περιεχομένου για ενηλίκους αντίστοιχη του Onlyfans! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Γουάντα Νάρα επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, με την Αργεντινή επιχειρηματία και μοντέλο να υπογράφει συμβόλαιο με πλατφόρμα περιεχομένου για ενηλίκους αντίστοιχη του Onlyfans!

Άστον Βίλα: Ανεβάζει στροφές ενόψει Μπράιτον ο Μαρτίνες και στο βάθος... Ολυμπιακός-ThemaSports
03/05 @ 17:52

Άστον Βίλα: Ανεβάζει στροφές ενόψει Μπράιτον ο Μαρτίνες και στο βάθος... Ολυμπιακός

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αναμένεται να επιστρέψει στη δράση για την Άστον Βίλα στο ματς με την Μπράιτον, κάτι που σημαίνει πως θα είναι πιθανότατα διαθέσιμος για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Τέλος ο Κλάτενμπεργκ από τη Νότιγχαμ - «Αποτέλεσα περισσότερο εμπόδιο, παρά όφελος για την ομάδα»!-ThemaSports
03/05 @ 17:35

Τέλος ο Κλάτενμπεργκ από τη Νότιγχαμ - «Αποτέλεσα περισσότερο εμπόδιο, παρά όφελος για την ομάδα»!

Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος θεωρεί πως έφερε περισσότερα προβλήματα στον σύλλογο, από όσα κατάφερε να λύσει.

ΦΟΒΕΡΟΣ Κλοπ για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ: «Θα ήθελα να τους βλέπω όταν αποφασίζουν και γελούν...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/05 @ 16:21

ΦΟΒΕΡΟΣ Κλοπ για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ: «Θα ήθελα να τους βλέπω όταν αποφασίζουν και γελούν...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μεγάλα κέφια ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, δεν φίλτραρε τίποτα από τα λεγόμενα του! Σχολίασε το πρόγραμμα που είχε η ομάδα του μέχρι και την περασμένη εβδομάδα και τόνισε πως πολύ θα ήθελε να παρακολουθεί τα γέλια στις συνεδριάσεις όταν αποφασίζουν πως οι «κόκκινοι» θα παίζουν Σάββατο στις 14:30 μετά από μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ