Αποθέωση από όλο το «Καραϊσκάκη» για Τζολάκη-Πασχαλάκη!

Αποθέωση από όλο το «Καραϊσκάκη» για Τζολάκη-Πασχαλάκη!

Το κλίμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι πανηγυρικό, όπως είναι λογικό, μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Κατά την είσοδο των τερματοφυλάκων για ζέσταμα πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έγινε το… έλα να δεις, με τον κόσμο που βρίσκεται στο φαληρικό γήπεδο να αποθεώνει τους «ερυθρόλευκους».

Την τιμητική του είχε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος άκουσε ρυθμικά το όνομά του από τον κόσμο του Ολυμπιακού μετά την εκπληκτική του εμφάνιση (και) στη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε προ ημερών.

Φυσικά, ο έτερος κίπερ των Πειραιωτών, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αποθεώθηκε επίσης από τους οπαδούς, με τους δύο τερματοφύλακες να απαντάνε ιπποτικά με χειροκρότημα.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τζόλης: «Κατάλαβα από τα 13 μου ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο - Νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Άρσεναλ»

Τζόλης: «Κατάλαβα από τα 13 μου ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο - Νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Άρσεναλ»

Μέσα από την ενότητα «Ask Me Anything» της Άρσεναλ, ο Χρήστος Τζόλης απάντησε στα ερωτήματα των φίλων της ομάδας.