Απόλλωνας-ΑΠΟΕΛ: Στην Λεμεσό... είναι αλλιώς
Στις 30 Οκτωβρίου 2022 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ο ΑΠΟΕΛ νίκησε τον Απόλλωνα εκτός έδρας. Έκτοτε, με την δύναμη της νέας έδρας η λεμεσιανή ομάδα παραμένει αήττητη απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας.




Κατά την είσοδο των τερματοφυλάκων για ζέσταμα πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έγινε το… έλα να δεις, με τον κόσμο που βρίσκεται στο φαληρικό γήπεδο να αποθεώνει τους «ερυθρόλευκους».
Την τιμητική του είχε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος άκουσε ρυθμικά το όνομά του από τον κόσμο του Ολυμπιακού μετά την εκπληκτική του εμφάνιση (και) στη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε προ ημερών.
Φυσικά, ο έτερος κίπερ των Πειραιωτών, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αποθεώθηκε επίσης από τους οπαδούς, με τους δύο τερματοφύλακες να απαντάνε ιπποτικά με χειροκρότημα.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις