Ανδρέας ΣταύρουΤο μπάζερ μπίτερ επί του Άρη την κράτησε σε απόσταση αναπνοής και σήμερα θέλει άλλη μια νίκη που θα της δώσει ακόμα περισσότερα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΑΕΚ είναι εδώ και φωνάζει βροντερά ότι θέλει το πρωτάθλημα. Ο τρόπος που κέρδισε τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική ήταν βγαλμένος από όνειρο και σήμερα κόντρα στην Ομόνοια δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.
Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε μιας εντυπωσιακής σεζόν οι λεπτομέρειες ή ακόμα και η τύχη θα κάνουν την διαφορά. Οι σημερινοί αγώνες στον πρώτο όμιλο κυρίως σε Λάρνακα και Λευκωσία μπορούν να φέρουν πολλές ανακατατάξεις και στην ΑΕΚ με ενδεχόμενη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που φέτος τα πάει καλά μαζί της, μπορέι αυτή η νίκη να την πάει και μόνη πρώτη στην κορυφή.
Ο Ραν Μπεν Σιμόν κρατάει χαμηλούς τόνους για να μην ξεφύγει το μυαλό, ενώ ζήτησε και την τεράστια στήριξη του κόσμου για να ξεπεραστεί με επιτυχία άλλο ένα εμπόδιο. Στα αγωνιστικά νέα δεν υπάρχει κάποια απουσία, αντιθέτως έχουμε την επιστροφή του τιμωρημένου Σολ.
Πιθανή εντεκάδα: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίριτς με τετράδα στην άμυνα τους Ντιουνκού, Ρομπέρζ, Μιλίτσεβιτς και Άνχελ. Στην μεσαία γραμμή η τριάδα θα αποτελείται από τους Πονς, Λέδες και Ντίμερς, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Γκάμα, Φαράζ και Λόπες.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 16:24
Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Ισπανίνα παραχώρησε ο Πέρε Πονς.
31/05 @ 16:08
30 Χρόνια, 11 Θρύλοι της ΑΕΚ... Η ομάδα της Λάρνακας κάτι ετοιμάζει και το προϊδεάζει με βίντεο:
31/05 @ 16:07
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ.
31/05 @ 13:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ.
31/05 @ 12:22
Η ΑΕΚ με τον Ιμανόλ Ιδιάκε μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς της στην πρώτη κατηγορία
31/05 @ 09:55
Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ ανανέωσε με την ΑΕΚ και έστειλε το δικό του μήνυμα
BEST OF THEMASPORTS