Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τις ικανότητες του Εμιλιάνο Μαρτίνες ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Άστον Βίλα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Europa Conference League, αφού κατάφερε να αφήσει εκτός διοργάνωσης τη Λιλ στη Γαλλία μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.
Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους «χωριάτες», ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής, έπιασε δύο πέναλτι, οδηγώντας την ομάδα του ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό, που αναμένεται να διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και την OPAP Arena.
Ο προπονητής των Άγγλων μίλησε για τον 31χρονο, τον οποίο είχε παίκτη και στην Άρσεναλ, χαρακτηρίζοντας τον κατά την άποψή του ως τον κορυφαίο τερματοφύλακα του κόσμου.
«Είναι επιτυχημένος με την εθνική Αργεντινής, βελτιώνεται σταδιακά με την Άστον Βίλα. Ατομικά είναι επιτυχημένος γιατί σώζει πολλά παιχνίδια μόνος του. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Ο πρώτος, ο δεύτερος, ο τρίτος; Για εμένα, είναι ο καλύτερος», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Ισπανός προπονητής.
Πηγή: sport-fm.gr
Είδαμε και ξαναείδαμε το ριπλέι με τη... δυνατή αγκωνιά του Νταβίντ Λουίζ στον Φιλιώτη και νομίζουμε πως είναι ξεκάθαρο το κτύπημα του Βραζιλιάνου σταρ της Πάφου στον παίκτη της ΑΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/11 @ 23:58
Με σκόρερ τον Στράχινια Πάβλοβιτς και σωτήρα τον Μάικ Μενιάν που έπιασε πέναλτι, η Μίλαν νίκησε 1-0 τη Ρόμα και έβαλε... φωτιά στη βαθμολογία της Serie A!
02/11 @ 23:44
Συμπλοκή μεταξύ οπαδών της Ντόρτμουντ και της Σάλκε σημειώθηκε σε κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας, με την αστυνομία να επεμβαίνει άμεσα προτού προκληθούν χειρότερες καταστάσεις
02/11 @ 18:55
Η νέα ήττα της Φιορεντίνα στη Serie A, έφερε την έκρηξη των οπαδών των «βιόλα», οι οποίοι και διαμαρτύρονται έξω από το «Artemio Franchi» ζητώντας την απόλυση του Στέφανο Πιόλι!
02/11 @ 18:47
Η Σέλτικ λύγισε με 3-1 τη Ρέιντζερς στην παράταση και προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ.
02/11 @ 18:35
Νίκη με ανατροπή με σκορ 3-1 κόντρα στη Νιουκάστλ πήρε η Γουέστ Χαμ, πανηγυρίζοντας «τρίποντο» στην έδρα της για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην Premier League.
02/11 @ 16:18
Η Ίντερ έφτασε πολύ κοντά στην εκτός έδρας γκέλα κόντρα στη Βερόνα, όμως τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, χάρη σε μια γκολάρα του Ζιελίνσκι και ένα αυτογκόλ στο 90'+3'!
BEST OF THEMASPORTS