Γιάννης Ιωάννου

Η δραματική νίκη επί του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική, διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της ΑΕΚ για κατάκτηση του τίτλου, αφού το -1 από την κορυφή παρέμεινε και στις επόμενες δύο «στροφές» η ομάδα της Λάρνακας θέλει πάση θυσία το 2/2 ούτως ώστε να παίξει τα... ρέστα της στο ντέρμπι της μιας ζαριάς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ την τελευταία αγωνιστική (11/05)!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο τρόπος που ήρθε το τρίποντο στη Λεμεσό, έδωσε... τόνους ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης στους «κιτρινοπράσινους», οι οποίοι με «όπλο» τον κόσμο τους που θα δώσει δυναμικό παρών και θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη, είναι πανέτοιμοι για να κάμψουν την αντίσταση της φορμαρισμένης Ομόνοιας (21/04, 19:00) και πέρα από το πολύτιμο τρίποντο, να τη θέσουν ουσιαστικά νοκ-άουτ στη μάχη για τον τίτλο.

Ο προπονητής της ομάδας, Ραν Μπεν Σιμόν, δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του στις προπονήσεις για να διορθώσει όσα δεν του άρεσαν στο ματς με τον Άρη, αφού ξέρει πολύ καλά ότι αύριο θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθει η νίκη, ενώ έγινε αρκετή δουλειά και σε θέματα τακτικής, έχοντας προηγουμένως «σκανάρει» την αντίπαλη ομάδα.

Ο Ισραηλινός τεχνικός είδε με ικανοποίηση τους Λόπες και Ντιουνκού να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Αναμένεται να κάνει 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται να κρύβει κάποια έκπληξη στο αγωνιστικό του πλάνο, κυρίως στο κομμάτι της τακτικής...

Στην αντίπερα όχθη, το ματς αυτό είναι τελικός και για την Ομόνοια, για να παραμείνει ζωντανή για το... «θαύμα», ευελπιστώντας παράλληλα σε απώλειες του ΑΠΟΕΛ στο ματς με τον Άρη, για να μειώσει στο -1 ή στο -2 τη διαφορά από την πρώτη θέση και να τα παίξει όλα για όλα στο ντέρμπι «αιωνίων» της επόμενης (9ης) αγωνιστικής.

Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε πολύ καλή διαχείριση του ρόστερ του στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, ενώ εφάρμοσε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης μετά τη ρεβάνς με τον Άρη, προκειμένου να έχει τους παίκτες του όσο πιο «φρέσκους» γίνεται γι' αυτή τη μεγάλη μάχη.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα κάνει κάποιες στοχευμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά και σε θέματα τακτικής, έχοντας προηγουμένως περάσει από... «ακτινογραφία» την αντίπαλη ομάδα.

Στην αποστολή συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές, τους Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Κελεπέσιη, Ψάλτη, Μάθιους, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλή, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Λέζιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλο, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ και Παντελή.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεδομένο για Γκαγιέγο!-ThemaSports
05/05 @ 22:00

Δεδομένο για Γκαγιέγο!

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο στο διάστημα που ήταν στην Ανόρθωση, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Ορισμοί διαιτητών για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής!-ThemaSports
05/05 @ 17:10

Ορισμοί διαιτητών για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές των αγώνων της 13ης Αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος CYTA ημερομηνίας 07/08.05.2024 που έχουν ως εξής:

Για το πρώτο!-ThemaSports
05/05 @ 13:45

Για το πρώτο!

Ρικάρντο Σα Πίντο και Ραν Μπεν Σιμόν θα διεκδικήσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα στην Κύπρο

Πρωταθλητές... ΠΑΣΧΑ - Ποιοι έκαναν Ανάσταση στην κορυφή!-ThemaSports
04/05 @ 22:02

Πρωταθλητές... ΠΑΣΧΑ - Ποιοι έκαναν Ανάσταση στην κορυφή!

Ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε την πρώτη θέση καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία (72 βαθμοί) της ΑΕΚ και κάνει Πάσχα στην πρώτη θέση.

Σα Πίντο – Μπεν Σιμόν: Η σημαντικότερη παρτίδα…-ThemaSports
04/05 @ 12:55

Σα Πίντο – Μπεν Σιμόν: Η σημαντικότερη παρτίδα…

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στις 11 Μαΐου στο ΓΣΠ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική-ThemaSports
03/05 @ 15:14

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αναλύει και επεξηγεί φάσεις από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta για καλύτερη κατανόηση των αποφάσεων των διαιτητών και του VAR, της εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας και του πρωτοκόλλου του VAR. 

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ