Ο Ζοάο Κανσέλο προχώρησε σε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και για τα όσα... έχει ακούσει μετά το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μπαρτσελόνα φέτος κατάφερε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Τσάβι να περάσει στα προημιτελικά του UEFA Champions League και κληρώθηκε με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι ήταν αυτοί που πήραν τελικά την πρόκριση, κάνοντας την ανατροπή στην Ισπανία και περνώντας έτσι στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ζοάο Κανσέλο προχώρησε σε δηλώσεις στο «ESPN» και μίλησε για τα όσα έγιναν μετά το παιχνίδι. Ο Κανσέλο αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια, και για τον ίδιο και για τη γυναίκα του, μέχρι και για το αγέννητο παιδί του. Υπογράμμισε πως είναι ανοιχτός στην κριτική του ως παίκτης, αλλά όχι ως άνθρωπος και τόνισε πως δε θα τολμούσε να του πει κάποιος όλα όσα γράφει στο πρόσωπό του.

Κανσέλο

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζοάο Κανσέλο στο «ESPN»:

«Με έχουν αποκαλέσει όλα τα είδη των πραγμάτων. Υπάρχουν σχόλια στο Instagram που εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου. Σίγουρα δε θα μου το πουν αυτό μπροστά στο πρόσωπό μου, γιατί θα έχουμε προβλήματα, αλλά στα σχόλια θα πουν τα πάντα. Προσβάλλουν τη γυναίκα μου, την κόρη μου που πρόκειται να γεννηθεί, το μωρό μου. Σήμερα ο κόσμος είναι σκληρός και πρέπει να ξέρεις να ζεις με αυτό. Το να εύχεσαι το θάνατο σε ένα μωρό είναι πολύ σοβαρό πράγμα.

Ας με κριτικάρουν ως παίκτη, όπως έκανε ο Φέρντιναντ, αλλά ας μη μιλήσουν για την οικογένειά μου. Ας μιλήσουν για μένα ως παίκτη, όχι ως άτομο. Έδωσα ένα παιδαριώδες πέναλτι, αλλά έτσι όπως ήταν το παιχνίδι, το κεφάλι μου και δέχομαι την κριτική. Δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ. Δεν μπορούσα γιατί είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα φτάναμε μακριά.

Στο τέλος, όταν δεν κερδίζεις, προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ να κοιμηθώ γιατί νιώθω ότι δεν έκανα καλά τη δουλειά μου. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι και ο τρόπος που χάσαμε ήταν αυτό που με κράτησε ξύπνιο τη νύχτα. Αισθάνομαι ότι έντεκα εναντίον έντεκα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!-ThemaSports
04/05 @ 01:10

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ολλανδίας, με τους οπαδούς της Ρόντα να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο, προτού μάθουν ότι η Χρόνιγκεν στο 95' τους χάλασε τη γιορτή!

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν-ThemaSports
04/05 @ 01:02

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Λανς νίκησε 2-0 στο «Φελίξ Μπολάρ» τη Λοριάν για την 32η αγωνιστική της Ligue 1, παρέμεινε στην προνομιούχο εξάδα κι άφησε προτελευταία την ομάδα της Κορσικής.

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο-ThemaSports
04/05 @ 00:27

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο

Με δύο γκολ του Ινάκι Ουίλιαμς από ασίστ του Νίκο Ουίλιαμς, η Μπιλμπάο νίκησε 2-0 στη Μαδρίτη τη Χετάφε στο πρώτο ματς της 34ης αγωνιστικής της La Liga κι εξακολουθεί να ελπίζει για Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!-ThemaSports
04/05 @ 00:10

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!

Η Λούτον πάλεψε στο φινάλε να κλέψει τη νίκη από την Έβερτον, όμως έμεινε στο εντός έδρας 1-1 και πλέον η Νότιγχαμ Φόρεστ... χαμογελά στη μάχη των δύο ομάδων για την παραμονή στην κατηγορία!

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια-ThemaSports
03/05 @ 23:57

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια

Την τέταρτη ισοπαλία της στα πέντε τελευταία ματς έφερε η Μπολόνια, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τορίνο και παραμένει στην πρίζα σχετικά με την εξασφάλιση της πρώτης πεντάδας.

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ-ThemaSports
03/05 @ 23:50

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ

Με γκολ του Αντρέι Κράμαριτς στο 90', η Χόφενχαϊμ πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 από τη Λειψία και έμεινε ζωντανή για πρόκριση στην Ευρώπη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ