Ο αποκλεισμός του Γερμανού και η απολογία

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Πορτογάλος είχε τιμωρήσει τον Γερμανό, αλλά το μετάνιωσε σύντομα και προσπάθησε να επανορθώσει. 

Ο"Special One" αναμφίβολα έχει κάνει λάθη στην καριέρα του, ωστόσο δεν κάνει πολλές φορές φορές πίσω. Στην προκειμένη περίπτωση όμως όχι απλά υποχώρησε, αλλά προέβη και σε απολογία.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ μίλησε μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκαν στην Γιουνάιτεντ και ο οποίος τον οδήγησε στην αποχώρησή του από το Ολντ Τράφορντ.

Ο πρώην Γερμανός διεθνής δήλωσε: "Την επόμενη μέρα, στα γενέθλιά μου, μπήκα, ήρθα στο Κάρινγκτον, ο John [ο τότε διευθυντής ανάπτυξης της ομάδας] ήταν εκεί και μου είπε "δεν επιτρέπεται να μπεις στα αποδυτήρια. Το είπε ο προπονητής".

 

"Καμία προειδοποίηση, τίποτα. Απλά στάθηκε εκεί και μου το είπε. Δεν ήταν εύκολο γι' αυτόν να μου το πει αυτό, πρέπει να πω". Έτσι πήγα στα αποδυτήρια των νέων, άλλαξα εκεί και προπονήθηκα με την ομάδα κάτω των 16 ετών. Έπρεπε να του ζητήσω να μου φέρει την προπονητική μου στολή και τα παπούτσια μου.

"Είχα μια συνάντηση μαζί του [Μουρίνιο] το απόγευμα. Μου εξήγησε ότι δεν με βλέπει ευτυχισμένο στη Γιουνάιτεντ, γιατί όταν είχα τον τραυματισμό μου, έκανα την αποκατάστασή μου με τους Γερμανούς γιατρούς, για παράδειγμα".

Ο Μουρίνιο αργότερα θα μετάνιωνε την στάση του αυτή.

Ο Πορτογάλος δήλωσε: "Είναι στην κατηγορία των παικτών που λυπάμαι για κάτι που του έκανα. Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτόν ως παίκτη, δεν θέλω να μιλήσω με όρους αγοροπωλησίας. Θέλω να μιλήσω γι' αυτόν ως επαγγελματία, ως άνθρωπο".

 

Ο Μουρίνιο πρόσθεσε: "Το τελευταίο πράγμα που του είπα πριν φύγει: "Δεν ήμουν σωστός μαζί σου κάποτε, πρέπει να είμαι σωστός μαζί σου τώρα". Έτσι, όταν μου ζητούσε να τον αφήσω να φύγει, έπρεπε να του πω "ναι" μπορείς να φύγεις γιατί το έκανα μία φορά, δεν μπορώ να το κάνω δύο φορές. Οπότε λυπάμαι για την πρώτη περίοδο μαζί του, το ξέρει αυτό. Χαίρομαι που το ξέρει γιατί του το είπα. Θα μου λείψει ένας καλός άνθρωπος, ένας καλός επαγγελματίας, μια καλή επιρροή στην προπόνηση - μια πολύ καλή επιρροή".

Όταν ρωτήθηκε αν μετάνιωσε για τις πράξεις του, ο Μουρίνιο είπε: "Ναι, το κάνω".

Μετά την αποχώρησή του από τους "Κόκκινους Διαβόλους" ο Γερμανός συνέχισε να παίζει στην ομάδα του MLS Σικάγο Φάιρ πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2019.

contra.gr

 
 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΕΣΙ: Πουλήθηκε για €890.000 η... χαρτοπετσέτα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!-ThemaSports
18/05 @ 09:37

ΜΕΣΙ: Πουλήθηκε για €890.000 η... χαρτοπετσέτα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε το 2000 με την Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών...

Για τη νίκη-τίτλο η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τρίποντο και... θαύμα θέλει η Άρσεναλ-ThemaSports
18/05 @ 09:24

Για τη νίκη-τίτλο η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τρίποντο και... θαύμα θέλει η Άρσεναλ

Την τελευταία αγωνιστική κρίνεται ο τίτλος της Premier League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, με τους «πολίτες» να διατηρούν καθαρό προβάδισμα, καθώς είναι στο +2 από τους Λονδρέζους.

Καθάρισε τη Γουέστ Μπρομ και έκλεισε θέση στον τελικό ΑΝΟΔΟΥ η Σαουθάμπτον!-ThemaSports
18/05 @ 08:19

Καθάρισε τη Γουέστ Μπρομ και έκλεισε θέση στον τελικό ΑΝΟΔΟΥ η Σαουθάμπτον!

Η Σαουθάμπτον νίκησε 3-1 τη Γουέστ Μπρομ και πέρασε στον τελικό των playoffs της Championship, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιντς.

Σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα η Ρίο Αβε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
18/05 @ 08:07

Σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα η Ρίο Αβε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έστω και σε αδιάφορο μαρς, η Ρίο Αβε ισοφάρισε 1-1 στο 94’ την Μπενφίκα εντός έδρας για την 34η αγωνιστική της Primeira Liga και την άφησε πιο μακριά από την πρωταθλήτρια, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ματσάρα χωρίς νικητή στη Φλωρεντία-ThemaSports
18/05 @ 00:06

Ματσάρα χωρίς νικητή στη Φλωρεντία

Φιορεντίνα και Νάπολι προσέφεραν απλόχερα θέαμα αλλά περιορίστηκσαν στον βαθμό της ισοπαλίας, φέρνοντας 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Viral η... φυσική κατάσταση του Ζίλε ενόψει τελικού Champions League!-ThemaSports
17/05 @ 23:58

Viral η... φυσική κατάσταση του Ζίλε ενόψει τελικού Champions League!

Με 31 συμμετοχές φέτος σε όλες της διοργανώσεις, ο Νίκλας Ζίλε αποτελεί αρκετά σημαντικός στέλεχος της Ντόρτμουντ, ωστόσο οι οπαδοί της ομάδας ανησύχησαν βλέποντάς τον σε πρόσφατες φωτογραφίες...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ