Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM ενόψει του αγώνα στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι δηλώσεις του:

Για τον αποκλεισμό από την Ομόνοια: «Όταν χάνεις στην έδρα σου με 3-0 είναι λογικό απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζεται εξαιρετική, να είναι δύσκολο το έργο σου. Κάναμε την προσπάθεια μας, δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ για να βάλουμε περισσότερη πίεση στην Ομόνοια και αποκλειστήκαμε».

Για την εικόνα που βγάζει η ομάδα: «Η εικόνα της ομάδας μας δεν είναι αυτή που ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα της φετινής σεζόν. Ενδεχομένως να μας λείπει λίγο η φρεσκάδα. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το 51ο της φετινής σεζόν. Εξακολουθούμε να θεωρούμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα στα τρία παιχνίδια που απομένουν για να πετύχουμε το στόχο της Ευρώπης».

Για τη δυσκολία στο σκοράρισμα: «Το ανησυχητικό θα ήταν εάν δεν φτιάχναμε ευκαιρίες. Εμείς φτιάχνουμε ευκαιρίες και θεωρώ ότι κάπου η γκίνια θα σπάσει».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι το μεγάλο φαβορί αλλά για μας δεν προσθέτει κάτι ιδιαίτερο όσο αφορά την πίεση. Θα πάμε εκεί για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Την πίεση θα την έχει ο ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς. Οι παίκτες μας θέλουν να παίζουν μπροστά σε κόσμο. Το θέμα είναι να μην επηρεαστούμε από αυτό. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη. Αυτά είναι στοιχεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο προπονητής για να δώσει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα απουσιάζουν οι Γιαγκό, Καζού και Στρούτσκι. Σάβο και Σουμάνσκι θα προσπαθήσουν σήμερα να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα. Θεωρώ ότι έχουν καλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η διάρκεια-ThemaSports
01/05 @ 17:24

Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η διάρκεια

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και ο Άρης βρίσκεται στην 4η θέση, στο +1 από την Πάφο και κρατάει την τύχη στα χέρια του ενόψει της τελευταίας «στροφής», αφού αν κερδίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει το συγκρότημα του Καρσέδο στο ματς με την Ομόνοια.

Άρης: «Τα καλύτερα έρχονται»-ThemaSports
01/05 @ 13:00

Άρης: «Τα καλύτερα έρχονται»

Συγχαρητήρια και μήνυμα από τον Άρη για την βράβευση στις 100 συμμετοχές του Σπιλέφσκι

Κάντο όπως τότε!-ThemaSports
01/05 @ 11:20

Κάντο όπως τότε!

Ο Άρης θα επιδιώξει να κλειδώσει την Ευρώπη όπως έπραξε και πριν δύο χρόνια

«Πρέπει να δούμε κάποιους παίκτες στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου» (Βίντεο)-ThemaSports
01/05 @ 09:00

«Πρέπει να δούμε κάποιους παίκτες στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου» (Βίντεο)

Δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη Κ15, Αλέξη Χριστοδούλου.

Δεν τους βγήκε ο αντί-Μπαμπίγκα… -ThemaSports
30/04 @ 08:49

Δεν τους βγήκε ο αντί-Μπαμπίγκα…

Πριν ο Σάβι Μπαμπίγκα κλείσει τυπικά στην Γαλλική Τουλούζ, είχαν έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Ήταν ο Πορτογάλος Έντι Σεμέδο, που ήρθε μέσα του Γενάρη από την Πολωνική Ραντόμιακ.

«Ο προπονητής μελετά καθημερινά με τους συνεργάτες του, έχουν υπόψιν τους κάποιους παίκτες»-ThemaSports
29/04 @ 14:50

«Ο προπονητής μελετά καθημερινά με τους συνεργάτες του, έχουν υπόψιν τους κάποιους παίκτες»

Ο Kώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Άρη, «στάθηκε» στο ισόπαλο παιχνίδι με την Πάφο και στην προσπάθεια που κάνει η Λεμεσιανή ομάδα για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ