Ο παλαίμαχος της Ομόνοιας, Ανδρέας Χαρίτου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FΜ για την πρόκριση των πρασίνων στον τελικό και την πορεία της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση στον τελικό: «Σίγουρα μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα οι πιθανότητες για πρόκριση ήταν υπέρ μας. Δεν σας κρύβω ότι εγώ πήγαινα στο γήπεδο ανήσυχος γιατί είδαμε πολλά στο ποδόσφαιρο. Όταν έγινε το 80’ και μετά ένιωσα ότι πήραμε την πρόκριση. Είδαμε και την Μπαρτσελόνα προχθές, αλλά και πριν 2 χρόνια την Ανόρθωση στον ημιτελικό με τον Εθνικό Άχνας».

 

Για το ανέβασμα της ομάδας και ότι είναι μέσα και στους 2 στόχους: «Είμαστε και στους δύο στόχους. Σίγουρα κάνεις δεν το περίμενε να συμβαίνει αρχές του Γενάρη. Δεν έχουμε κερδίσει κάτι όμως. Θα χρειαστεί αυτή η προσπάθεια που καταβάλλεται να συνεχιστεί και στους επόμενους 4 αγώνες. Μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα, αλλά και να μην κερδίσουμε τίποτα».

Για τη απουσία του Μπέζους, αλλά και του Κουλιμπαλί στο ματς με την ΑΕΚ: «Η απώλεια του Μπέζους σε αυτό το σημείο είναι πάρα πολύ σημαντική. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος παίκτης στην Ομόνοια που να έχει τα χαρακτηριστικά του Ρομάν. Υπάρχει και η απουσία του Κουλιμπαλί στο ματς με την ΑΕΚ. Εξελίχθηκε σε σπουδαία μονάδα. Ήταν μια πολύ καλή μεταγραφή και σίγουρα θα είναι απώλεια. Έχουμε παίξει όμως αρκετούς αγώνες με απουσίες».

Αν με τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ θα αλλάξουν τα δεδομένα για κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Εξαρτάται τι θα κάνει ο ΑΠΟΕΛ με τον Άρη. Θα πρέπει να έχει απώλειες. Δεν πιστεύω όμως ότι όλες οι ομάδες θα το πάνε σερί μέχρι τέλους. Θα χαθούνε βαθμοί. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ομόνοια πρέπει να κερδίζει για να έχει δικαίωμα στο πρωτάθλημα».

Ποιος παίκτης από το ρόστερ πιστεύει πως πρέπει αν αντικαταστήσει τον Μπέζους: «Έχει δοκιμάσει τον Σίμιτς και τον Χάμπο. Πιστεύω ο Σίμιτς είναι καλύτερος στα φτερά. Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα.».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Να συγχαρώ τον κόσμο για την χθεσινή του παρουσία. Όταν η ομάδα διεκδικεί, ο κόσμος είναι εκπληκτικός».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΣΕΜΕΔΟ-ThemaSports
30/04 @ 19:10

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΣΕΜΕΔΟ

Η χρηματιστηριακή αξία του Γουίλι Σεμέδο, έφθασε το 1εκ. σύμφωνα με το transfermarkt.

ΔΙΕΨΕΥΣΕ / ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ThemaSports
30/04 @ 23:03

ΔΙΕΨΕΥΣΕ / ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Διέψευσε μεγάλη μερίδα οπαδών της Ομόνοιας ο Γιάννης Αναστασίου.

Η αλήθεια για Μίλετιτς...-ThemaSports
30/04 @ 16:24

Η αλήθεια για Μίλετιτς...

Δεύτερη σεζόν του Νεμάνια Μίλετιτς με την φανέλα της Ομόνοιας.

Κορυφαίος στο «αιώνιο» ο Μίλετιτς-ThemaSports
30/04 @ 13:00

Κορυφαίος στο «αιώνιο» ο Μίλετιτς

MVP της αναμέτρησης με το ΑΠΟΕΛ αναδείχτηκε ο Νεμάνια Μίλετιτς.

Για πρώτη φορά!-ThemaSports
30/04 @ 20:41

Για πρώτη φορά!

Ακούγεται απίστευτο αλλά η Ομόνοια φέτος δεν κέρδισε την Πάφο στο ΓΣΠ.

Δημητρίου: «Η Ομόνοια πάντα διεκδικεί την 1η θέση και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο»-ThemaSports
30/04 @ 11:45

Δημητρίου: «Η Ομόνοια πάντα διεκδικεί την 1η θέση και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και το γραφείο Τύπου του «τριφυλλιού», δημοσίευσε κείμενο με αυτούσιες τις δηλώσεις του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ