Ανδρέας ΧρίστουΣημαντική η συνεισφορά του Ουζόχο στο σερί της Ομόνοιας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι πράσινοι της Λευκωσίας κράτησαν για τέταρτο σερί παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα με τον Νιγηριανό πορτιέρο να πρωταγωνιστεί.
Στο ματς με τον Άρη για το πρωτάθλημα κλήθηκε στα μέσα του αγώνα να αντικαταστήσει τον Φαμπιάνο που τραυματίστηκε και ανταποκρίθηκε άμεσα, με τους πράσινους να επικρατούν με 3-0.
Ακολούθησαν οι δύο αγώνες Κυπέλλου με Άρη, το διπλό στο «Παπαδόπουλος» με Ανόρθωση με τον Ουζόχο να εμφανίζεται σταθερός και έτοιμος για την πρόκληση. Άλλωστε στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια που είχε αγωνιστεί φέτος, πριν τον Δεκέμβριο, είχε δεχθεί 7 γκολ και κράτησε την ετσία του ανέπαφη μόλις σε ένα παιχνίδι.
Πλέον μετράει 4 συνεχόμενα clean sheets και ο Αναστασίου έχει το κεφάλι του ήσυχο μέχρι να επιστρέψει ο Φαμπιάνο. Είναι πολυτέλεια για κάθε ομάδα να έχει δύο τερματοφύλακες επιπέδου και ο Ουζόχο σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν φωνάζει παρών.
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/06 @ 14:57
Παρελθόν και με τη βούλα αποτελεί από την Ομόνοια ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου.
02/06 @ 14:20
Παρελθόν από την Ομόνοια φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Γιάννης Αναστασίου!
02/06 @ 08:55
Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:
01/06 @ 19:17
Η Ομόνοια θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι για τη σεζόν 2025-2026 από τον Β' προκριματικό του Conference League, έχοντας ως βασικό στόχο την πρόκριση στη League Phase της διοργάνωσης.
31/05 @ 13:05
Το κανάλι της Ομόνοιας ακολούθησε το ταξίδι της ομάδας Κοριτσιών Κ18 στην Αθήνα, για φιλικούς αγώνες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
30/05 @ 19:19
Ο λόγος για τον Σεργκέι Γιακίροβιτς που ακούστηκε για την Ομόνοια τον Ιανουάριο αλλά έκλεισε στην Τουρκική Καϊσερισπόρ.
BEST OF THEMASPORTS