Ανδρέας ΧρίστουΔιέψευσε τους πάντες και από τον Ιανουάριο και μετά μετατράπηκε στον ηγέτη της άμυνας της Ομόνοιας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Σενού Κουλιμπαλί πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Άρη και επιβεβαίωσε την αγωνιστική του αναγέννηση.
Στην αρχή της χρονιάς δέχθηκε σκληρή κριτική από τον κόσμο αλλά και από εμάς τους δημοσιογράφους και αφού πρώτα έχασε για λίγο την θέση του στο αρχικό σχήμα, στη συνέχεια επέστρεψε δριμύτερος. Σταδιακά πήρε ξανά τη φανέλα βασικού, σταθεροποίησε την απόδοση του και πλέον αυτή την στιγμή είναι ίσως ο πιο σημαντικός παίκτης στην σφριγηλή άμυνα της Ομόνοιας.
Το τριφύλλι κράτησε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι το μηδέν με τον Γάλλο αμυντικό να βρίσκεται σταθερά στους διακριθέντες. Καλός στο ψηλό παιχνίδι, σχεδόν πάντα πρώτος στις μονομαχίες, δυναμικός και γρήγορος και με καλή αντίληψη του παιχνιδιού, ο υψηλόσωμος αμυντικός έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην αγωνιστική αναγέννηση και άνοδο των πρασίνων.
Πλέον ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ με τον Κουλιμπαλί να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας. Σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια για τον Αναστασίου, που καλείται να βρει τις λύσεις για να μην φανεί η απουσία του 29χρονου στόπερ στην Αρένα.
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/06 @ 14:57
Παρελθόν και με τη βούλα αποτελεί από την Ομόνοια ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου.
02/06 @ 14:20
Παρελθόν από την Ομόνοια φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Γιάννης Αναστασίου!
02/06 @ 08:55
Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:
01/06 @ 19:17
Η Ομόνοια θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι για τη σεζόν 2025-2026 από τον Β' προκριματικό του Conference League, έχοντας ως βασικό στόχο την πρόκριση στη League Phase της διοργάνωσης.
31/05 @ 13:05
Το κανάλι της Ομόνοιας ακολούθησε το ταξίδι της ομάδας Κοριτσιών Κ18 στην Αθήνα, για φιλικούς αγώνες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
30/05 @ 19:19
Ο λόγος για τον Σεργκέι Γιακίροβιτς που ακούστηκε για την Ομόνοια τον Ιανουάριο αλλά έκλεισε στην Τουρκική Καϊσερισπόρ.
BEST OF THEMASPORTS